PraEf de herfst van ITIaastricht Bokbier volgens Brand De traditie van het bokbier in Nederland gaat terug tot het begin van deze eeuw. In de jaren dertig is het bier al te vinden in Limburg waar iedere herfstbokbierfeesten werden gehouden. Brand Imperator is de voorloper van het huidige Brand Herfstbokbier: Brand Dubbelboek. Brand Dubbelboek wordt vanaf 1987 gebrouwen en is een extra krachtig (7.5 vol alcohol), volmoutig, diep roodbruin bokbier. Met andere woor den, een hartverwarmend herfstbier. Een traditioneel seizoenproduct waarnaar veel Brand-liefhebbers elk jaar opnieuw reikhalzend uitkijken. De bijzondere moutsamenstelling zorgt, in combinatie met een goed afgewogen hopbitterheid, voor zijn rijke en robuuste smaak. Een bokbier dat Limburg waardig is! Op maandagochtend in oktober 2020 word je wakker van de geur van natte bladeren en het ruisende geluid van een zachte herfstwind - beide afkomstig uitje mobiele telefoon die op het nachtkastje in je hotelkamer ligt en op 08.30 uur is afgesteld. Je pakt je mobiel en zegt zachtjes "zaterdag 3 oktober, Leiden". Op het display verschijnen beelden van het Leids Ontzet, je kijkt naar de samenvatting van jouw dagje Leiden die je met je Sony brilcam hebt vastgelegd. Je ziet opnieuw al je vrienden vrolijk op straat staan, je verandert links en rechts wat serieuze gezichten in lachebekjes en klikt door naar zondag 4 oktober. Beelden en geluiden van Vanaf maandag 2 oktober kunt u thuis of in uw eigen Brand café weer genieten van een mooi glas Brand Dubbelboek! Wij wensen u een verrukkelijke herfst! Cuna Stiel, junior brandmanager Brand Na een uitgebreid ontbijt op het Vrijthof breng je de dag wandelend en winkelend door in het mooie Maastricht, de trans-urban shuttle komt je pas van avond weer ophalen. Al slenterend door de stad besef je dat het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan, alsof er niets veranderd is de afgelopen twintig jaar. De mensen hebben hier nog tijd om echt van het leven te genieten, tradities worden gekoesterd en in ere gehouden. Een namiddagzonnetje breekt door de wolken, je neemt plaats op een terras dat zich langzaam vult en bestelt een glas Ridder bock bier. Je ziet de pracht van de herfst in zijn gloedvolle, robijnrode kleur en na de eerste slok weetje het zeker: het leven verandert, maar het goede blijft. Ridder Bockbier, proef de herfst van Maastricht. Heineken Tarwebok Ook de brouwers van Heineken presenteren jaarlijks trots de nieuwe oogst Heineken Tarwebok en onderstrepen daarmee elke keer weer op nieuw hun vakmanschap. Heineken Tarwebok is een fris bokbier, waar van iedere pilsdrinker, die in het najaar wil variëren met een seizoen bier, echt kan genieten. Door toevoeging van tarwemout is Heineken Tarwebok een fris bokbier met een eigen karakter en een volle, zacht zoete smaak. Wij nodigen u allen uit om op een zonnige herfstdag op een terrasje de 2000-oogst van Heineken Tarwebok eens te proeven of om het product in huis te halen en er daar van te genieten. Damian Dabkowski, junior brandmanager Heineken Norbert Kout, junior brandmanager Speciaalbieren Fotpi Henk de Graaf Fotografie

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 2000 | | pagina 21