De Smaak u
Tilburg Culinair
V Deze zomer vond nog
een culinair evene-
ment plaats. Op 22,
dfjfe»- 23 en 24 september
,.-r* werd op het Willems-
3$i'; fff plein in het centrum
van Tilburg voor de tien-
a 1
t de keer het 'Tilburg
Culinair' gehouden.
Gedurende deze dagen
was het plein een eet-
en drinkparadijs. Dit jaar had Tilburg Culinair
een Japans tintje vanwege het feit dat de veer
tien hobby-kookteams in hun wedstrijd om de
Tristar-wisseltrofee een Oosters georiënteerd
menu bereidden.
Met de zogenoemde 'Tilburgse Troskes' als be
taalmiddel op zak kon iedereen genieten van de
kwaliteiten van de restaurateurs en uiteraard
van een mooi glas Brand bier. Dit alles omlijst
door een zeer divers muziekprogramma. Ook
de prachtige aankleding van de restaurants
zorgde er onder meer voor dat het evenement
door de bezoekers hoog werd gewaardeerd. Een
toenemend aantal mensen bezocht dit jaar het
succesvolle evenement. Met veel vertrouwen
ziet Brand bier de dit jaar verlengde samenwer
king voor de komende jaren tegemoet.
Cuna Stiel,
Brandmanagement Brand
Op het Neude in Utrecht vond van 31 augustus
tot en met 3 september het culinaire festival
'De Smaak van Utrecht' plaats. Voor de derde
achtereenvolgende keer was Brand bier hieraan
als hoofdsponsor verbonden. De Smaak van
Utrecht is meer dan eten, drinken en amuse
ment. Het festival heeft de afgelopen jaren be
wezen een ontmoetingsplaats te zijn van sma
ken en van mensen die
genieten van het leven.
Het goede weer, een per
fecte sfeer, lekkere ge
rechten van de restaura
teurs en een mooi glas
Brand bier zorgden voor
een zeer geslaagd evene
ment! a