Wild-zwijnskoteletten
met Tarwebok
MRWEBOÏ.
Heineken Tarwebok
is ook prima te ver
werken in smaak
volle herfstgerechten.
Een van die recepten
is de volgende:
Benodigdheden
Bereiding
Bestrooi de koteletten met pe
per en zout, verhit de olie in een
koekepan, braad hierin de kote
letten mooi bruin in ongeveer
10 minuten, neem ze uit de pan
en houd ze warm.
Bak in de resterende olie de
goed uitgezochte en voorzich
tig gewassen cantharellen en de
schoongemaakte zilveruitjes
flink aan, giet het Heineken
Tarwebok erbij en laat het ge
heel inkoken tot er bijna geen
vocht meer over is.
Giet de slagroom in de pan en
laat dit wederom inkoken tot
dat de saus enigszins begint te
binden, neem de pan van de hit-
tebron en roer er de -in klontjes
verdeelde- ijskoude boter door.
Doe hetzelfde met de fijngesne
den bieslook.
4 wild-zwijnskoteletten a 250
gram
peper en zout
1 dl. olie
Presentatie
Leg de koteletten op vier voor
verwarmde borden en giet er de
saus over. Geef er met bramen
gevulde appeltjes en aardappel
soufflé bij.
150 gr. cantharellen
100 gr. verse zilveruitjes
1/2 flesje Heineken Tarwebok
125 gr. slagroom
50 gr. ijskoude boter
1 eetlepel fijngesneden bies
look
«SIS