Wild-zwijnskoteletten met Tarwebok MRWEBOÏ. Heineken Tarwebok is ook prima te ver werken in smaak volle herfstgerechten. Een van die recepten is de volgende: Benodigdheden Bereiding Bestrooi de koteletten met pe per en zout, verhit de olie in een koekepan, braad hierin de kote letten mooi bruin in ongeveer 10 minuten, neem ze uit de pan en houd ze warm. Bak in de resterende olie de goed uitgezochte en voorzich tig gewassen cantharellen en de schoongemaakte zilveruitjes flink aan, giet het Heineken Tarwebok erbij en laat het ge heel inkoken tot er bijna geen vocht meer over is. Giet de slagroom in de pan en laat dit wederom inkoken tot dat de saus enigszins begint te binden, neem de pan van de hit- tebron en roer er de -in klontjes verdeelde- ijskoude boter door. Doe hetzelfde met de fijngesne den bieslook. 4 wild-zwijnskoteletten a 250 gram peper en zout 1 dl. olie Presentatie Leg de koteletten op vier voor verwarmde borden en giet er de saus over. Geef er met bramen gevulde appeltjes en aardappel soufflé bij. 150 gr. cantharellen 100 gr. verse zilveruitjes 1/2 flesje Heineken Tarwebok 125 gr. slagroom 50 gr. ijskoude boter 1 eetlepel fijngesneden bies look «SIS

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1992 | | pagina 17