Een belangrijk gedeelte van de brouwerij.
Links is nog een stukje van het kantoor
zichtbaar; daarachter bevinden zich de
kleed- en waslokalen en het magazijn.
Geheel rechts de machinekamer met daar
achter de produktieaf delingen. (Foto
onder).
De bottelarij.
De heer Debrand, directeur van de
brouwerijlegt de president iets uit, na
dat deze door een druk op de knop de
vulmachine in werking had gesteld. (Foto
boven
Het water voor de brouwerij komt
uit een eigen weiinstallatie, die een
capaciteit heeft van 60 m3 per uur.
Hoewel het proces ongeveer verloopt
als dat in het bedrijf bij Freetown, is
de brouwerij in Moundou compacter
opgesteld, waarbij ook op technisch
gebied aan de hand van de laatste
ontwikkelingen enkele vereenvoudi
gingen zijn toegepast. Een van de
vereenvoudigingen ten opzichte van
de brouwerij bij Freetown is bijvoor
beeld, dat er geen aparte helderbier-
Het brouwhuis.
9