Met de introductie van Paradisi, het nieuwe exotische drankje, heeft de G.W.N. mid
den in de roos geschoten. Dat blijkt uit de vele enthousiaste reacties, die wij van zowel
de handel als de consument hebben ontvangen. In deze tijd bestaat er een duidelijke be
hoefte aan variatie in de samenstelling van het drankenpakket; Paradisi is hier een on
derdeel van.
De G.W.N.-vertegenwoordigers hebben
vele slijters Paradisi gekoeld laten proe
ven. Dit in navolging van de eerste kennis
making met Paradisi op de afgelopen Slij
tersvakbeurs, begin september. Bijna una
niem is men van mening dat dit drankje
voor de consument vele mogelijkheden
biedt om te mixen of om puur met ijs te
drinken en dat het qua smaak zeker zal
aanspreken. Aan deze acceptatie draagt de
fraaie verpakking eveneens het nodige bij.
De talrijke, in samenwerking met de ver
tegenwoordigers door slijters opgezette,
uitschenkpunten op plaatselijke braderieën
en festiviteiten duiden eveneens op het
vertrouwen dat de handel en de slijters in
Paradisi hebben. Vele Nederlanders
maken op deze prettige manier kennis met
dit nieuwe exotische drankje.
MARGE
De zich nu al gunstig aftekende omzetont
wikkeling van Paradisi is zowel voor
groothandel als slijter uiterst aantrekke
lijk; Paradisi kent immers een uitstekende
marge
De activiteiten rond Paradisi waren nooit
zo goed tot z'n recht gekomen indien geen
sprake geweest was van een optimale sa
menwerking tussen producent, groothan
del en slijter. Een samenwerking, die nu
reeds zijn vruchten afwerpt en die een uit
stekende basis vormt om de toekomst van
Paradisi met vertrouwen tegemoet te zien!
PARADISI OOK IN DE HORECA
Gezien de positieve ontwikkelingen op de
thuisverbruikmarkt, zal Paradisi eveneens
in de horeca worden geïntroduceerd en
wel op de Horecava, die van 7 tot en met
10 januari 1980 in de RAI gehouden zal
worden. In een sfeervol aangeklede stand
zal Paradisi daar dan zowel puur als ge-
mixed met tonic geproefd kunnen worden.
Horeca-branchegenoten kunnen in een
exotische omgeving kennis maken met dit
nieuwe drankje en uitgebreid geïnfor
meerd worden over de wijze waarop Para
disi aan de klant geserveerd kan worden.
Qua marge is Paradisi eveneens aantrek
kelijk voor de horeca-ondernemer. De in
troductie zal hier ondersteund worden
door een glazenactie. Bij afname van een
fles Paradisi ontvangt men een speciaal
ontworpen glas.
Er staat dus niets meer in de weg om Para
disi ook in de horeca tot een succes te ma
ken.
18
PARAM SCHOT IN DE ROOS
SERVE ON ICC