E5H36 n n ,1 u n :OÜ O pf 6 .na -h r j DE 12e B.B.B.-BEURS BIER VOOR DE WATERGEUZEN? de bouw van een geautomatiseerd restaurant volgens dit type langs een van de drukste verkeerswegen van Nederland in voorbereiding. De op zet van dit type is nieuw en wijkt ge heel af van het systeem zoals dit thans voorkomt langs de Duitse autobanen. Tenslotte nog dit advies: Bij de aan schaf van automaten dienen geïnte resseerde exploitanten zich er van bewust te zijn dat niet alleen van be lang is de keuze van de juiste auto maat met de vereiste capaciteit, maar ook een goede combinatie van de verschillende automaten. Naast kwa liteit en prijs, is een vlotte service door de leveranciers van de automa ten van het grootste belang. Het verdient aanbeveling, vooral in verband met de daaraan verbonden grote investeringen, zich bij het ont werp van een geautomatiseerd res taurant te laten leiden door een on afhankelijk, deskundig adviseur. REDACTEUR W. J. BRUGGEMAN, PUBLIC RELATIONS, POSTBUS 455, ROTTERDAM TELEFOON 114500 Met een grote, ronddraaiende Heine- ken pul als blikvanger boven een fraaie stand, gaf onze afnemer Bei ten uit Maastricht op duidelijke wijze acte de présence op de 12e B.B.B.- horecavakbeurs, die begin maart in Valkenburg werd gehouden. het horecabedrijf aanwezig is, te overwinnen. Interessant is het te zien, dat het mogelijk blijkt te zijn in een beperkte ruimte van 5 x 20 m. naast een vol ledige serie automaten ongeveer 60 zitplaatsen onder te brengen, terwijl r Ln D C A C C T P) D in dezelfde ruimte nog een pantry li \J l\ Iv/t J L_ I V_/ l\ met uitgifte is gebouwd, waar voor de gasten de mogelijkheid bestaat iets extra's te doen gereedmaken. Van de zijde van architecten en horeca-exploitanten werd voor de kantine te Amsterdam reeds veel be langstelling getoond. Voorts is thans PLATTEGROND KANTINE De feestelijkheden ter herdenking van de inneming van Den Briel door de Watergeuzen in 1572 waren voor de firma Brans Zn. aanleiding de etalage van haar kledingmagazijn in een geheel aparte sfeer te brengen. Behalve de klederdracht van weleer waren enkele ook reeds historische brouwersgereed schappen zoals een gistpeer, een gistkan en een moutschep in de etalage op gesteld, een combinatie die veel aandacht heeft getrokken. 19

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Het meest getapt | 1966 | | pagina 17