BOKBIER Dat december de Bokbiermaand is, behoeven wij u, voor wie bier een belangrijk deel van het assortiment uitmaakt, warempel niet te vertellen. Maar wel willen wij u er aan herinneren, dat het zijn nut heeft tijdig uw bestelling te plaatsen en dit te doen aan de hand van vóórverkopen bij uw afnemers. Immers Bokbier is een drank, die slechts éénmaal per jaar wordt gebrouwen. Dat is traditie, maar wij zullen u ditmaal niet ver moeien met verhalen hoe en waar het Bokbier zijn oorsprong heeft gevonden. Evenwel, éénmaal per jaar brouwen (daar begint men al mee in de vakantiemaand augustus!) betekent, dat wanneer de Bokbiertanks leeg zijn, zij pas het volgend jaar weer gevuld kunnen worden. U zult daarom begrijpen hoe belangrijk het is, dat u voorverkoopt aan uw afnemers en dat u zelf tijdig bestelt. Wie het vergeet of op het laatste moment denkt: oh ja, Bokbier!, die kon wel eens tevergeefs aankloppen op de deur van de voor- raadkelders. U weet immers uit eigen ervaring: in deze tijd van ruime bestedingsmogelijkheden worden de werkelijk goede artikelen gretig ge kocht. En wij mogen zeggen, dat onze ervaring heeft geleerd, dat Heineken Bokbier een zo voor treffelijk produkt is, dat de vraag ernaar groot is. Onze inspecteurs en vertegenwoordigers hebben u wellicht van het bovenstaande reeds mondeling overtuigd, maar wanneer zij wegens tijdsgebrek hiervoor nog geen gelegenheid hadden, blijft u dan even attent op deze goede zaak: Verkoop Heineken Bokbier vóór. Plaats uiterlijk begin november uw bestelling. U zult bij uw activiteiten bemerken, dat ook onze vertegenwoordigers niet stilzitten. Wat zij bij uw afnemers hebben voorverkocht, zullen zij u op 7 november a.s. vertellen; u kunt dan desgewenst uw bestelling verhogen. Veel succes, niet alleen met Heineken Bokbier, maar ook met Pils, Münch, Oud Bruin, Donker Lager en Extra Stout. Meer en meer wordt bier ook een winterdrank. Laat uw omzet hiervan profiteren.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Het meest getapt | 1963 | | pagina 3