TAPT UIT
ANDER VAATJE
DOE MEE!
Heineken heeft een nieuwe aanwinst: een Beertender die
ook uit een Tapvat kan tappen. Deze innovatie opent nieuwe
markten voor het Beertender-systeem. Tot op heden werkte
de Beertender met een retoursysteem en kon hij dus al
leen worden uitgebracht in landen waar zo'n systeem werkt
(zoals Nederland, Zwitserland en Oostenrijk). Maar nu er een
Beertender is ontwikkeld die ook uit het recyclebare Tapvat
kan tappen, kan het in veel meer markten worden geïntro
duceerd. Ook dit nieuwe systeem biedt de consument tapbier
van premiumkwaliteit voor alle gelegenheden.
Het Tapvat kan als vanouds Tos' gebruikt worden - zodat je
het overal mee naar toe kunt nemen - maar het past nu ook in
de Beertender, voor thuisgebruik. De nieuwe Beertender is
als eerste geïntroduceerd in Frankrijk, waar het recyclebare
Tapvat het al goed deed. Op termijn zal het ook in andere
markten worden geïntroduceerd.
Het Goed Getapt Bier Team stuurde de afgelopen tijd meer
dan honderd collega's op pad om als mystery visitor de kwa
liteit van het getapte bier in de horeca te beoordelen. Daarbij
vielen voor de collega's ook prijzen te winnen. De winnaars
zijn te zien op het intranet en op HB tv. De hoofdprijs ging
naar Maud van Mook, van de afdeling Formule Management.
Zij won een David-tapsysteem. Het Goed Getapt Bier Team
wil haar en alle collega's die zich hebben ingezet, hartelijk
bedanken. In de Nederlandse horeca wordt mede door deze
inzet steeds beter getapt.
v.l.n.r.: Ronald van den Assem, Raymond Jongejeugd en Maud van Mook
Ook iets opmerkelijks gelezen over een on
derwerp dat raakvlakken heeft met (werken
bij) Heineken? Laat collega's meegenieten
en stuur je gekke, interessante of afwijkende
knipsels naar Heineken NL magazine:
Heinekennlmagazinels'heineken.nl of naar
Heineken NL magazine, kamer 2.416, postbus
530, 2380 BD Zoeterwoude.
[8] Heineken nl magazine