we de BeerTender De dag van Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude 1 De dag van de BeerTender 2 Jubileum Koen Wamsteeker 3 De afdeling CS&C 4 Cursus HACCP Heineken 3 december 2003 Jaargang 7 Total Productive Management Snelheidsactie een succes Nieuwe vorkheftrucks bij EVM Packaging workshop Het was al vroeg druk Voor vragen of opmerkingen over de BeerTender kun je niet terecht bij het PUM, maar bij de BeerTender helpdesk. Je kunt deze helpdesk tijdens kantooruren bellen: 030-2337836. baarheid van drie weken. Het 'klokje' telt terug van 21 en geeft bij nul aan dat het vaatje moet worden gewisseld. De vroege vogels moesten voor dit welkomstpakketje later op de dag terugkomen, omdat ze helemaal ach terin de containers stonden en in het donker moeilijk te vinden waren. Gelukkig had Wilko een hoofdzaklamp in zijn auto liggen, zodat de pakketten toch tijdig te voorschijn konden wor den gehaald. BeerTenders vanuit de containers uit gegeven. In totaal zijn er in Zoeter woude 429 BeerTenders besteld, waar van in de eerste twee dagen al 220 stuks zijn opgehaald. Tijdens deze een malige aanbieding voor het personeel was de BeerTender voor 170 euro ver krijgbaar. Het bijbehorende 4-liter- vaatje Heineken kost in het PUM 4,27 euro, daar komt dan nog eens 5 euro statiegeld bovenop. De BeerTenders zouden in eerste instantie voor de zomervakantie wor den geleverd. Helaas is dit door techni sche problemen aanzienlijk vertraagd. Als tegemoetkoming kreeg iedereen een gratis welkomstpakket met daarin een boekje over bier en het gebruik van de BeerTender, twee bierglazen, viltjes, een bierspaan en een digitaal 'klokje'. De vaatjes die in de BeerTender gaan, hebben een houd- Na maanden wachten, was het eindelijk zover: de felbegeerde BeerTender kon vanaf woensdag 19 november bij het PUM worden opgehaald. Gelukkig kregen de PUM-medewerkers tijdens de eerste dagen hulp, want het was een drukte van jewelste! Om 07.00 uur zou de verkoop starten, dus voor die tijd waren Theo Post van het PUM, Peter Heemskerk en Wilko Sierksma ter plaatse om de spullen klaar te zetten. De eerste klanten kwa men gelijk uit de nachtdienst hun bestelling ophalen. Binnen in het PUM werden de papieren gecontroleerd en de bon gemaakt en buiten werden de Nederland Supply

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 1