Wij zijn bijna klaar! Woensdag 12 maart: Donderdag 13 maart: Vrijdag 14 maart: Zaterdag 15 maart: Zondag 16 maart: Maandag 11 maart: Dinsdag 18 maart: Woensdag 19 maart: Donderdag 20 maart: Vrijdag 21 maart: Zaterdag 22 maart: Zondag 23 maart: Maandag 24 maart: Dinsdag 25 maart: Woensdag 26 maart: Kip Bonne Femme Ajam pedis met ketjapsaus, mie met sambalboontjes en kroepoek Lekkerbekje met ravigotesaus, gekookte of gebakken krieltjes, wortelen en peultjes met cocktailsaus Flalve kip met pindasaus, Vlaamse frietjes met frietsaus en broccoli Tartaartje met gebakken uien, gebakken aardappelen en rauwkost Zeeuwse rijsttafel Boerenkool met Gelderse of runderrookworst, jus en spekjes Spareribs met knoflooksaus, patat en appelmoes Drumstick, nasi goreng met pindasaus en een gebakken ei, atjar en kroepoek Vislasagna Vleesspies, rauwkost, patat met frietsaus en pindasaus Loempia speciaal, gebakken rijst met pindasaus, atjar en kroepoek Kaapverdische stoofschotel met gekookte aardappelen Chili con came met rijst, Mexicaanse jacked wedges Karbonade, spruitjes met spekjes, gekookte aardappelen en jus Eindelijk: alles is bijna klaar. Hier en daar wordt er nog wat afgekit, maar de verbouwing zit erop. Wij hopen dat u niet teveel heeft moeten tanden knarsen. Maar goed, alles staat op zijn plaats en is gevuld met de benodigde voe dingsmiddelen. Er is wel het een en ander veranderd. De melkkoeien zijn weg en daarvoor zijn bekers in de plaats gekomen. Verder is alles in koelvitrines gezet, zodat u meer over zicht heeft. Tevens is de vloer geëgali seerd en bekleed met het alom beken de mipolan, zodat het schoonmaken voor ons nog gemakkelijker is gewor den (wat natuurlijk niet wil zeggen dat u daar misbruik van hoeft te maken). De uitgiftebalie is vernieuwd en zo ingedeeld, dat alles sneller bij u terecht zal komen. De bakwand heeft meer capaciteit gekregen en kan nu nog meer vette happen in één keer verwerken! De vette hap toch een beetje gemist Ja ja, u heeft ze lang moeten missen, maar de frikadellen zijn er weer. Er is zelfs één medewerker van Verpakken geweest, die zijn frikadelletje zo erg heeft gemist, dat hij thuis frikadellen heeft gegeten die een jaar oud waren (dat was dus geen MMmm van...) Ook kwam er tijdens de verbouwing con stant de vraag om uitsmijters, ook die zijn nu weer terug. Alles is dus weer verkrijgbaar, maar denk eraan: doe net als ondergetekende. Leef gezond, eet gezond en sport regelmatig, dan is er niets aan de hand! Leo de Vogel, Bedrijfsrestaurant

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2