156 we Topdag voor ploeg 8 Nieuwsblad voor de Brouwerij Zoeterwoude 1 Topdag voor ploeg 8 2 Vernieuwd Bedrijfsrestaurant 3 Wortketel 13 de lucht in... 4 Wad is goet? 12 maart 2003 Jaargang 7 Heineken 5 Geurbestrijding 6 Nieuwe Amstel-vrachtwagen 7 Geknipt 8 Nieuwe CO2 tankoplegger Er werd hard gepeddeld om als eerste aan de overkant te komen Ploeg 8 ging woensdag 26 februari in de vroege morgen richting het klooster op het terrein van het Archeon voor een teamuitje. De ochtendses sie bestond uit een voorwoord van Rob de Vogel. Een drietal punten werd door de ploeg naar voren gehaald, waar wij het komende jaar als ploeg 8 hard aan gaan werken. Nadat deze sessie was afgesloten, was het tijd voor een outdoor-oefe- ning. De ploeg werd in tweeën gesplitst en ieder team moest in een zo snel mogelijke tijd een parcours afleggen. Het parcours bestond onder andere uit het bouwen van een vlot, om er vervolgens op naar de overkant te peddelen. Helaas voor team B; hun vlot was onder water vastgebonden, waardoor ze geen meter verder kwamen. Team B had nog een tegenslag te verwerken tij dens dit hilarische boottochtje. Ons kopstuk, Daan Almeida genaamd, raakte tot over zijn knieën te water bij het verlaten van het vlot. Nog meer pech voor team B Nadat iedereen zich door de elastie ken had gewurmd, moesten de teams door fietsbanden een x-aantal meters afleggen. Nog even snel met het hele team onder hekjes door en als laatste onderdeel met planken een afstand van 15 meter afleggen. Met de laat ste sprint richting de finish was het team A die als eerste finishte. Na alle inspanningen, werd er van een over heerlijk middeleeuws broodmaaltijd genoten. De twee teams moesten na het eten het parcours voor de twee de maal afleggen, alleen nu in de helft van de tijd. Bij het terug pedde len met het vlot, voltrok voor team B het noodlot. Weer ging het kopstuk Daan te water, en nu een stuk verder dan zijn knieën. Doornat moest Daan de strijd verlaten. Aan het einde van de middag werd als ploeg over alle 'ins' en 'outs' van de ploeg en afdeling gesproken. Als afsluiting van de dag gingen we aan tafel en hebben we genoten van een heerlijke maaltijd en werd de hele dag nog even geëvalueerd. Om 20.00 uur keerde iedereen huiswaarts en is het aan de ploeg om het komende jaar aan het drietal aandachtspunten te werken. John Kraan Nederland Supply

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 1