Afscheid DCS Rectificatie 2 ■BHHH Woensdag 12 februari: Donderdag 13 februari: Vrijdag 14 februari: Zaterdag 15 februari: Zondag 16 februari: Maandag 17 februari: Dinsdag 18 februari: Woensdag 19 februari: Donderdag 20 februari: Vrijdag 21 februari: Zaterdag 22 februari: Zondag 23 februari: Maandag 24 februari: Dinsdag 25 februari: Woensdag 26 februari: Kip Bonne Femme Ajam pedis met ketjapsaus, mie met sambalboontjes en kroepoek Lekkerbekje met ravigotesaus, gekookte of gebakken krieltjes, wortelen en peultjes met cocktaiisaus Halve kip met pindasaus, Vlaamse frietjes met frietsaus en broccoli Tartaartje met gebakken uien, gebakken aardappelen en rauwkost Zeeuwse rijsttafel Boerenkool met Gelderse of runderrookworst, jus en spekjes Spareribs met knoflooksaus, patat en appelmoes Drumstick, nasi goreng met pindasaus en gebakken ei, atjar en kroepoek Vislasagna Vleesspies, rauwkost, patat met frietsaus en pindasaus Loempia speciaal, gebakken rijst met pindasaus, atjar en kroepoek Kaapverdische stoofschotel met gekookte aardappelen Chili con carne met rijst, Mexicaanse jacked wedges Karbonade, spruitjes met spekjes, gekookte aardappelen en jus Op 10 januari nam DCS 'afscheid' van maar liefst drie personen tege lijk: Frea Lodewijk, Ewald Reibestein enjos Korbee. Gelukkig blijven ze behouden voor Fleineken. Ewald werkt inmiddels bij Brouwen en Frea bij Bouwbureau FINS. Jos Korbee nam wel afscheid, maar blijft toch bij DCS. Na zestien jaar teamleider te zijn geweest, maakt Jos nu deel uit van het Operational Service Coordination team. Vanaf nu in dagdienst, dus wel even wennen voor hem en zijn vrouw Betsie, na al die jaren 5-ploegendienst. De laat ste is blij dat Jos nu meer tijd heeft om te koken. Zuurkool is zijn grote specialiteit. Als eerbetoon aan Jos is de nieuwe laadput 15 tot de 'Jos Korbee doek' gedoopt. In Leven in de Brouwerij 153 is tijdens het productiepro ces per abuis een fout geslopen. In het artikel Brouwen brouwt verder (pagina 6) stond dat Brouwhuis 1 in staat is om elke twee uur een brouwsel te maken voor 100.000 liter flesbier. Dit moet elk uur zijn. De schrijver had deze tekst goed aangeleverd. Onze excuses. De redactie

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Leven in de Brouwerij | 2003 | | pagina 2