brouwerij 's-Hertogenbosch BACK TO BASICS! Opening 10-can line 's-Hertogenbosch nieuwsbrief voor medewerkers van de Bossche vestiging 8 maart 2007 Extra audit Lloyd's goed verlopen Meer taken voor preventiemedewerker Het concert van Leo Donkers Nieuw team van de maand Even voorstellen.. Bestekmysterie Certificaat voor Mare en Klaas Vrijdag 16 februari openden Paul Bleijs en Bart Jan Bax van 'Beer Systems' de 10-can line (10 literblik) officieel. De 10-can line is bijzonder, al was het alleen maar omdat hij in twee delen verrijdbaar is! Op 28 september 2006 werd hij dan ook in twee delen naar binnen gereden en achter colonne 14 geïnstalleerd. Ambachtelijk Deze kleine productielijn heeft een maximale capaciteit van 60 blikken per uur! Dat geeft deze lijn iets heel ambachtelijks. Voordat het blik(je) als eindproduct de deur uit gaat vinden er alleen maar handmatige handelingen plaats. Uitpakken, vullen, verpakken, logistiek, alles gebeurt handmatig. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Het is voor iedereen die er aan werkt, echt back to basics! Dat maakt wel dat er op het gebied van hygiëne en kwaliteit extra eisen worden gesteld. Iedereen die aan de lijn werkt heeft hier dan ook een opleiding gehad en is ervan doordrongen dat het geleerde wordt ook ten uitvoer moet worden gebracht. Van iedereen wordt een ijzeren discipline geëist op deze onderwerpen: exact op tijd reinigen, hygiënisch werken, etc. Complimenten Na een start met de gebruikelijke hoeveelheid strubbelingen, zijn we nu zo ver dat we kunnen realiseren wat er vanuit de markt gevraagd wordt. In deze periode is er nauwe samenwerking geweest tussen productie, Beer Systems, PPF en projecten. Deze goede samenwerking is de basis voor het uiteindelijke succes. Alle mensen die aan de 10-can line hebben gewerkt en nog steeds werken, verdienen dan ook complimenten. Er is een fantastische prestatie neergezet en ik geloof dat dit ook zo zal blijven. Louis Schönhage Fotografie: Wim Hollemans Heineken nieuws UITGAVE VAN HEINEKEN NEDERLAND k Dirk Ypenburg, management trainee Supply Chain. Klaas de Lange en Marc van Velthoven zijn na zes maanden geslaagd voor hun brouwersopleiding. De bestekvoorraad van het bedrijfsrestau rant wordt steeds kleiner. Help mee het mysterie op te lossen! Nederland Supply

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken Brouwerij Nieuws | 2007 | | pagina 1