Afscheid H. Ketting,
receptie 26 maart
37,5-jarig jubileum
J.Th.M. Bruggeling,
receptie 26 maart
37,5-jarig jubileum
J. Damen,
receptie 26 maart
Afscheid P. van Baarle,
receptie 30 maart
Herman Ketting gaat na ruim
34 jaar werken voor Heineken
in het oosten des lands met
de VUT. Op vrijdag 26 maart
neemt hij afscheid in Deventer.
Herman kwam op 16 septem
ber 1969 in dienst bij Dranken
handel De Vries in Twello als
chauffeur.
Na 27 jaar heeft hij de overstap
gemaakt naar het magazijn
van Heineken Brouwerijen,
bij de Drankenhandel in
Rijssen. Tenslotte startte hij in
1999 zijn werkzaamheden
voor de Horeca Tap Service.
Na al deze verschillende
banen en na vele jaren met
plezier te hebben gewerkt,
hoopt Herman samen met zijn
vrouw en kinderen nog lang te
genieten van zijn vrije tijd.
Zijn afscheidsreceptie vindt
plaats in café Huiskamp op de
unit in Deventer onder het
genot van een biertje en een
hapje. Aanvang 16.30 uur.
Jan Bruggeling viert op
26 maart zijn 37,5-jarig
dienstverband. Hij is nu mede
werker Interne Dienst bij de
Heineken Brouwerijen Haag
landen. Hij heeft altijd in het
Westland gewerkt. Zo begon
Jan op 26 september 1966 bij
Van der Kruk-Boekestein in
Monster, als bijrijder.
Vervolgens werd hij daar
chauffeur. Na een aantal jaren
heeft hij buiten voor binnen
verwisseld en werd hij maga
zijnchef. In 1998 is hij met
heel de groep Van der Kruk-
Boekestein, Akker Haring,
Wildenberg en A.A. Rust BV.
verhuisd naar Heineken
Brouwerijen Haaglanden in
Wateringen.
Daar vervult hij sinds vijfjaar
naar ieders tevredenheid de
functie van medewerker
Interne Dienst. Het is niet voor
niets dat groepen graag komen
vergaderen op Haaglanden.
Jan maakt er altijd iets spe
ciaals van. Maar dan moet hij
natuurlijk niet klagen dat het
altijd zo druk is met groepen
van buiten de deur. Hij legt ze
immers zelf zo in de watten.
Op vrijdag 26 maart is het
zover dat Jan zijn 37,5-jarig
jubileum gaat vieren. Dat ge
beurt in de bar op Haaglanden
van 16.30 tot 18.30 uur. Uiter
aard mag Jan zich nu eens
zelf niet met de organisatie
bemoeien.
Johan Damen is vrijwel zijn
hele loopbaan gastheer
geweest voor anderen.
Nu staat hij zelf eens in het
zonnetje, tijdens de viering
van zijn 37,5-jarig dienst
verband. Johan is senior
hospitality-medewerker bij de
Heineken Experience in
Amsterdam, waar per jaar
300.000 gasten langskomen.
"Johan is in zijn werk en ver
schijning op-en-top horeca-
man en brouwerspersonage
tegelijk", zegt zijn manager
Cor Harmsen.
Johan begon in 1966 als
hulpportier bij de Interne
Dienst, maar zes jaar later
begon het horecabloed te
kruipen. Johan werd toen
tapper in de toenmalige
ontvangstruimten van
Commercial Relations.
Met een onderbreking van
drie jaar, als wagenwasser/
reservechauffeur binnen de
Garage Werkplaats, is Johan
altijd werkzaam geweest als
gastheer.
Zijn eigen receptie vindt
plaats op 26 maart vanaf
16.30 uur op De Molenzolder
van de Heineken Experience
aan de Stadhouderskade in
Amsterdam.
Piet van Baarle heeft zijn leven
lang een band gehad met
internationaal werken. Hetgeen
misschien niet vreemd is voor
een geboren en getogen
Rotterdammer. Voordat Piet bij
Heineken in dienst trad, was hij
werkzaam voor de Holland
Amerika Lijn. In 1968 startte
Piet bij Heineken, op de
afdeling Administratie van
Heineken Technisch Beheer,
het latere HTS. Hij hield zich
daar direct al bezig met
internationale werkzaam
heden. Na een uitstap naar de
Centrale Administratie waar hij
sturing gaf aan administratieve
krachten ging Piet als
personeelsadministrateur
werken bij de Internationale
Personeelsdienst, PDI. Binnen
deze afdeling is Piet jarenlang
een bekend aanspreekpunt
geweest voor vraagstukken van
medewerkers die voor
Heineken in het buitenland
verbleven. Als Expatriate
Remuneration officer is
accuraatheid en servicege
richtheid kenmerkend voor
Piet. Daarnaast heeft hij de
gewoonte alles meerdere
keren te controleren, want het
woord 'fout' komt niet in zijn
woordenboek voor.
Op dinsdag 30 maart houdt
Piet van Baarle een afscheids
receptie in De Hooiberg in
Zoeterwoude. Iedereen is hier
van harte welkom vanaf
16.30 uur.
Vers van 't Vat, februari 2004