Afscheid H. Ketting, receptie 26 maart 37,5-jarig jubileum J.Th.M. Bruggeling, receptie 26 maart 37,5-jarig jubileum J. Damen, receptie 26 maart Afscheid P. van Baarle, receptie 30 maart Herman Ketting gaat na ruim 34 jaar werken voor Heineken in het oosten des lands met de VUT. Op vrijdag 26 maart neemt hij afscheid in Deventer. Herman kwam op 16 septem ber 1969 in dienst bij Dranken handel De Vries in Twello als chauffeur. Na 27 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het magazijn van Heineken Brouwerijen, bij de Drankenhandel in Rijssen. Tenslotte startte hij in 1999 zijn werkzaamheden voor de Horeca Tap Service. Na al deze verschillende banen en na vele jaren met plezier te hebben gewerkt, hoopt Herman samen met zijn vrouw en kinderen nog lang te genieten van zijn vrije tijd. Zijn afscheidsreceptie vindt plaats in café Huiskamp op de unit in Deventer onder het genot van een biertje en een hapje. Aanvang 16.30 uur. Jan Bruggeling viert op 26 maart zijn 37,5-jarig dienstverband. Hij is nu mede werker Interne Dienst bij de Heineken Brouwerijen Haag landen. Hij heeft altijd in het Westland gewerkt. Zo begon Jan op 26 september 1966 bij Van der Kruk-Boekestein in Monster, als bijrijder. Vervolgens werd hij daar chauffeur. Na een aantal jaren heeft hij buiten voor binnen verwisseld en werd hij maga zijnchef. In 1998 is hij met heel de groep Van der Kruk- Boekestein, Akker Haring, Wildenberg en A.A. Rust BV. verhuisd naar Heineken Brouwerijen Haaglanden in Wateringen. Daar vervult hij sinds vijfjaar naar ieders tevredenheid de functie van medewerker Interne Dienst. Het is niet voor niets dat groepen graag komen vergaderen op Haaglanden. Jan maakt er altijd iets spe ciaals van. Maar dan moet hij natuurlijk niet klagen dat het altijd zo druk is met groepen van buiten de deur. Hij legt ze immers zelf zo in de watten. Op vrijdag 26 maart is het zover dat Jan zijn 37,5-jarig jubileum gaat vieren. Dat ge beurt in de bar op Haaglanden van 16.30 tot 18.30 uur. Uiter aard mag Jan zich nu eens zelf niet met de organisatie bemoeien. Johan Damen is vrijwel zijn hele loopbaan gastheer geweest voor anderen. Nu staat hij zelf eens in het zonnetje, tijdens de viering van zijn 37,5-jarig dienst verband. Johan is senior hospitality-medewerker bij de Heineken Experience in Amsterdam, waar per jaar 300.000 gasten langskomen. "Johan is in zijn werk en ver schijning op-en-top horeca- man en brouwerspersonage tegelijk", zegt zijn manager Cor Harmsen. Johan begon in 1966 als hulpportier bij de Interne Dienst, maar zes jaar later begon het horecabloed te kruipen. Johan werd toen tapper in de toenmalige ontvangstruimten van Commercial Relations. Met een onderbreking van drie jaar, als wagenwasser/ reservechauffeur binnen de Garage Werkplaats, is Johan altijd werkzaam geweest als gastheer. Zijn eigen receptie vindt plaats op 26 maart vanaf 16.30 uur op De Molenzolder van de Heineken Experience aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Piet van Baarle heeft zijn leven lang een band gehad met internationaal werken. Hetgeen misschien niet vreemd is voor een geboren en getogen Rotterdammer. Voordat Piet bij Heineken in dienst trad, was hij werkzaam voor de Holland Amerika Lijn. In 1968 startte Piet bij Heineken, op de afdeling Administratie van Heineken Technisch Beheer, het latere HTS. Hij hield zich daar direct al bezig met internationale werkzaam heden. Na een uitstap naar de Centrale Administratie waar hij sturing gaf aan administratieve krachten ging Piet als personeelsadministrateur werken bij de Internationale Personeelsdienst, PDI. Binnen deze afdeling is Piet jarenlang een bekend aanspreekpunt geweest voor vraagstukken van medewerkers die voor Heineken in het buitenland verbleven. Als Expatriate Remuneration officer is accuraatheid en servicege richtheid kenmerkend voor Piet. Daarnaast heeft hij de gewoonte alles meerdere keren te controleren, want het woord 'fout' komt niet in zijn woordenboek voor. Op dinsdag 30 maart houdt Piet van Baarle een afscheids receptie in De Hooiberg in Zoeterwoude. Iedereen is hier van harte welkom vanaf 16.30 uur. Vers van 't Vat, februari 2004

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 2004 | | pagina 29