25-jarig jubileum
A.H.J.W. van de Ven,
receptie 23 oktober
Afscheid
A.F. van der Sluijs,
receptie 6 november
25-jarig jubileum
G.J.J. Kappen,
receptie 7 november
29
tl
Ad van de Ven begon 25 jaar
geleden zijn loopbaan als
storingsmonteur bij Brouwerij
Den Bosch en heeft dat vak
eigenlijk nooit meer verlaten.
In de eerste jaren werkte hij
als storingsmonteur voor de
hele brouwerij, maar na een
aantal jaar werden die
werkzaamheden gesplitst
tussen Verpakken en
Brouwen. Ad is toen naar
Verpakken gegaan. Ondanks
alle veranderingen bleef Ad
zich ook bij Verpakken richten
op techniek. De laatste jaren
heeft hij een deel regeltaken
op zich genomen nu hij als
C-functionaris aan de lijn
loopt. Maar uit alles blijkt dat
het hart van Ad harder gaat
kloppen als er moet worden
gesleuteld. Helaas voor hem
neemt het aantal storingen
steeds verder af. Om Ad met
zijn jubileum te feliciteren,
bent u welkom op zijn
receptie op 23 oktober vanaf
15.30 uur in De Cambrinus-
kelder.
Tonny van der Sluijs neemt na
dertig dienstjaren afscheid
van Heineken Den Bosch.
Tonny bekleedde van 1973
tot en met 1980 diverse
functies, zoals kuipwasser
Gistkelder Brouwen,
wortontvanger en slanger
Brouwen. In 1980 werd hij
tijdelijk als jongbierverdeler-
reserve zieder binnen
Brouwen aangesteld. Daarna
werkte hij nog bij Algemeen
Reserve Brouwen, als veld
werker Kelders Brouwen,
als gistkeldermedewerker
Brouwen en als taakteam-
medewerker A Brouwen.
Zijn laatste functie, die hij
vanaf 1997 vervulde, was
hygiënist OTBK Brouwen.
Zijn afscheidsreceptie wordt
gehouden in De Cambrinus-
kelder in Den Bosch en start
om 15.30 uur.
Gerry Kappen begon
23 oktober 1978 zijn
werkzaamheden bij Heineken
Den Bosch binnen de toen
malige Interne Dienst als
corveeër/veegwag en-
machinist in 2-ploegendienst.
In 1982 werd hij na een
sollicitatie als beheerder/
corveeër in de was- en
kleedlokalen geplaatst in
3-ploegendienst, om kort
daarna als kantinemede
werker aan de slag te gaan in
het inmiddels vernieuwde
Bedrijfsrestaurant.
Gerry heeft nooit spijt gehad
van deze overstap. Van een
enigszins solitaire baan naar
een meer service en klant
gerichte functie betekende
voor Gerry natuurlijk de
nodige bijscholing en
opleiding. Ook de werkzaam
heden die hij met regelmaat
uitvoert als beheerder van het
Heineken Ontspanning
Centrum, zijn hem op het lijf
geschreven. Gerry is een
echte catering-/horecaman
geworden en doet deze
werkzaamheden met veel
inzet en plezier. Gerry viert
7 november zijn 25-jarig
jubileum met een receptie in
De Cambrinuskelder. U bent
daar van harte welkom vanaf
15.30 uur.
Vers van 't Vat, september 2003