middag voor een goed stuk muzikaal vermaak. Vrijdagmiddag 1 maart was het café van Heineken Brouwerijen Rijnland al vol, toen Wim de Goeij en zijn vrouw binnenkwamen, om het 37,5-jarig jubileum van Wim te vieren. Ooit startte Wim de Goeij zijn loopbaan in Rotterdam en na een aantal andere functies vervuld te hebben, is hij nu alweer enige jaren als horecavertegenwoordiger en als lid van de Ondernemingsraad werkzaam. Door de vele contacten was de opkomst van zowel collega's als horecarelaties groot. Alle gasten droegen bij aan een fantastische receptie. Onder het genot van een goed glas bier werd Wim boven zijn verwachting in het zonnetje gezet en heeft hij vele prachtige cadeaus in ontvangst mogen nemen. Als afsluiting werd samen met Wim en zijn vrouw nogmaals geproost op het behaalde jubileum en een goede toekomst. Zij zullen nog vaak met veel plezier aan deze dag terugdenken. GerKusters en Jan Groenhof waren allebei 25 jaar bij Heineken en besloten het gemeenschappelijk jubileum dan ook maar samen te vieren. Vandaar dat het 19 april meer dan 'een volle bak' was in De Cambrinuskelder. Beide kelderbierchauffeurs verzochten uitdrukkelijk om niet te worden toegesproken. Bernard Naaijkens, manager Kelderbier-transport, hield zich daar dan ook keurig aan: hij sprak de partners van de heren toe. Joke van Loon bood hierna haar beide collega's namens de afdeling cadeaus aan. Daarna kregen de aanwezigen de gelegenheid om de twee jubilarissen persoonlijk te feliciteren. Een band zorgde die 29 Jan Temme werd 21 februari met z'n vrouw en directe familie ontvangen door het MT van Heineken Brouwerijen Noord Holland om zijn 25-jarig jubileum te vieren. Na het officiële gedeelte (met koffie en gebak), werd de receptie geopend door logistiek manager Bert Allewijn, die in een toespraak enkele markante anekdotes uit het 'drankenhandel leven' van Jan memoreerde en vervolgens de speld uitreikte met de enveloppe en een attentie namens het MT Zoeterwoude. Vervolgens werd het woord gegeven aan Margreet Anema, die namens het personeel op ludieke wijze Jan een magnetron aanbood. Onder het genot van een goed glas bier en een warm buffet werd er vrolijk gefeest. Mede door de aanwezigheid van het voltallige personeel en de door Jan uitgenodigde gasten is het een zeer geslaagde receptie geworden. Vers van 't Vat, mei 2002 Ton Scholts, medewerker Bedrijfsrestaurant, was 25 april 25 jaar in dienst bij Heineken. In het Bedrijfsrestaurant werd Ton 25 april al een beetje in het zonnetje gezet door zijn collega's. Ton begon zijn loopbaan bij de Heineken Brouwerij in Amsterdam en is, toen de brouwerij gesloten werd, overgeplaatst naar de brouwerij in Zoeterwoude. Ton is eerst werkzaam geweest bij Brouwen en heeft in 1997 de stap gezet naar het Bedrijfsrestaurant. De wens van Ton was om een echte receptie te houden in het ontvangstgebouw. Deze receptie vond 26 april plaats in de Van Swietenzaal van De Hooiberg, in het bijzijn van familie, collega's en oud-collega's. De gouden speld kreeg Ton opgeprikt door Wilbert Raaijmakers. Anne van Driesum, Tons teamleider, liep in vogelvlucht door Tons lange loopbaan bij Heineken heen. Na het overhandigen van de cadeaus en onder het genot van een Lentebock, werden nog vele herinneringen opgehaald.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 2002 | | pagina 29