HBi /acky Snijder vierde vrijdag 8 juni het feit dat hij op 26 april van dit jaar 25 jaar in dienst was bij Heineken. 's Middags om 15.00 uur werd hij ont vangen door Herman Ubbink, unitmanager Den Bosch. Voorafgaand aan de receptie werd er genoten van koffie met gebak in de directiekamer, waar de verha len over tafel gingen omtrent de afgelopen 25 jaar. Om 15.30 uur opende J. Habraken, teamleider Cluster Export Ploeg A, in een bomvolle Cambrinuskelder de receptie door enkele anekdotes te vertellen uit de 25-jarige loopbaan van Jacky bij Heineken. Tijdens deze toespraak kreeg hij enkele kleine attenties uitgereikt, die hem als medewerker van de afdeling Verpakken typeren. Dit en het verhaal omtrent zijn uiting van 'adellijk gedrag' oogstten nogal wat gelach en herkenning bij de jubilaris en zijn gasten. Het verloop van deze receptie was van tevoren geheel door de jubilaris zelf geregisseerd, waardoor deze happening een eigen karakter kreeg. Zo werden er na de toespraak bijvoorbeeld geen han den geschud, maar gebeurde dit pas bij het afscheid nemen aan het eind van de receptie. Ook werd er op voorspraak van de jubilaris goed voor de inwendige mens gezorgd middels de barbecue, die mede door het mooie weer die middag goed aansloeg. Al met al een dag voor Jacky waarop hij nog lang met veel genoegen kan terugkijken. T Tigenlijk was Wim Molenaar (medewerker Planning en Werkvoorbereiding van Heineken Brouwerijen Tap Techniek Noord Oost Nederland) 31 mei 25 jaar in dienst, maar door een receptie van iemand anders van de OR heeft hij zijn receptie verschoven naar 7 juni. Het was een gezellige, drukke en leuke receptie. Veel men sen gingen de deur uit met de opmerking dat het weer net even was als vroeger. Na de voorontvangst met de familie van Wim begon de recep tie om 16.30 uur. De opkomst was groot. Collega's van de afdeling Tap Techniek, diverse units uit de regio, Ondernemingsraad en onderdeels commissies, oud-collega's en gepensioneerden waren samen met hun partners van de partij. Uit Rotterdam, waar Wim al twaalf jaar weg is, kwam zelfs een bus vol. Wim werd toegesproken door Jan Verweij (tech noloog van de CHTD) en door Edwin Koers (manager Tap Techniek). et 37,5-jarig jubileum bij Heineken van Ben Weiman werd op zaterdag 30 juni in kleine kring gevierd. Ben is werkzaam als etaleur/decorateur bij Heineken Evenementen Service te Amsterdam. In het bijzijn van zijn fami lie, vrienden en enkele collega's, ging het gezelschap naar Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam. Groepsleider Evenementen Bram van der Graaf sprak de jubi laris toe en ging onder meer in op het feit dat Ben voor onze brouwerij de hele wereld heeft rondgereisd. Ben was als tapper/gastheer een geziene gast op de vele beur zen en evenementen die in het buitenland werden georganiseerd. Ben ontving van zijn collega's een antieke glazen bierpul met inhoud. Kapitein van de varende bier ton en collega Rick van Leeuwestijn kwamen later op de avond onverwachts langs- varen bij het Sea Palace restaurant. Op de varende bierton stond de tekst; 'Ben Weiman 37,5 jaar HBES proficiat!' Dit leidde tot grote hilariteit en veel bekijks bij de gasten van de boot en natuurlijk de jubilaris zelf. Ben bedankte zijn gasten, voor de cadeaus en de gepaste wijze waarop zijn jubileum is gevierd.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 2001 | | pagina 31