HBi
/acky Snijder vierde vrijdag 8 juni het feit dat hij op
26 april van dit jaar 25 jaar in dienst was bij
Heineken. 's Middags om 15.00 uur werd hij ont
vangen door Herman Ubbink, unitmanager
Den Bosch. Voorafgaand aan de receptie werd er genoten
van koffie met gebak in de directiekamer, waar de verha
len over tafel gingen omtrent de afgelopen 25 jaar. Om
15.30 uur opende J. Habraken, teamleider Cluster Export
Ploeg A, in een bomvolle Cambrinuskelder de receptie door
enkele anekdotes te vertellen uit de 25-jarige loopbaan van
Jacky bij Heineken. Tijdens deze toespraak kreeg hij enkele
kleine attenties uitgereikt, die hem als medewerker van de
afdeling Verpakken typeren. Dit en het verhaal omtrent zijn
uiting van 'adellijk gedrag' oogstten nogal wat gelach en
herkenning bij de jubilaris en zijn gasten. Het verloop van
deze receptie was van tevoren geheel door de jubilaris zelf
geregisseerd, waardoor deze happening een eigen karakter
kreeg. Zo werden er na de toespraak bijvoorbeeld geen han
den geschud, maar gebeurde dit pas bij het afscheid nemen
aan het eind van de receptie. Ook werd er op voorspraak van
de jubilaris goed voor de inwendige mens gezorgd middels
de barbecue, die mede door het mooie weer die middag
goed aansloeg. Al met al een dag voor Jacky waarop hij nog
lang met veel genoegen kan terugkijken.
T Tigenlijk was Wim Molenaar (medewerker Planning en
Werkvoorbereiding van Heineken Brouwerijen Tap Techniek
Noord Oost Nederland) 31 mei 25 jaar in dienst, maar door een
receptie van iemand anders van de OR heeft hij zijn receptie verschoven
naar 7 juni. Het was een gezellige, drukke en leuke receptie. Veel men
sen gingen de deur uit met de opmerking dat het weer net even was als
vroeger. Na de voorontvangst met de familie van Wim begon de recep
tie om 16.30 uur. De opkomst was groot. Collega's van de afdeling Tap
Techniek, diverse units uit de regio, Ondernemingsraad en onderdeels
commissies, oud-collega's en gepensioneerden waren samen met hun
partners van de partij. Uit Rotterdam, waar Wim al twaalf jaar weg is,
kwam zelfs een bus vol. Wim werd toegesproken door Jan Verweij (tech
noloog van de CHTD) en door Edwin Koers (manager Tap Techniek).
et 37,5-jarig jubileum bij Heineken van Ben Weiman werd op zaterdag
30 juni in kleine kring gevierd. Ben is werkzaam als etaleur/decorateur bij
Heineken Evenementen Service te Amsterdam. In het bijzijn van zijn fami
lie, vrienden en enkele collega's, ging het gezelschap naar Chinees restaurant Sea
Palace in Amsterdam. Groepsleider Evenementen Bram van der Graaf sprak de jubi
laris toe en ging onder meer in op het feit dat Ben voor onze brouwerij de hele wereld
heeft rondgereisd. Ben was als tapper/gastheer een geziene gast op de vele beur
zen en evenementen die in het buitenland werden georganiseerd. Ben ontving van
zijn collega's een antieke glazen bierpul met inhoud. Kapitein van de varende bier
ton en collega Rick van Leeuwestijn kwamen later op de avond onverwachts langs-
varen bij het Sea Palace restaurant. Op de varende bierton stond de tekst; 'Ben
Weiman 37,5 jaar HBES proficiat!' Dit leidde tot grote hilariteit en veel bekijks bij
de gasten van de boot en natuurlijk de jubilaris zelf. Ben bedankte zijn gasten, voor
de cadeaus en de gepaste wijze waarop zijn jubileum is gevierd.