g B oreca en Thuisverbruik hebben deze maand de han-
n den ineengeslagen voor de organisatie van een bok-
JL JL bierrondje in Noordwijkerhout. Met behulp van een
aantal horecabedrijven werd een geslaagde actie op poten gezet.
oewel het dienstverband feitelijk op 1 augustus is beëin
digd, nam André Moerkerken op donderdag 7 september
JL JL afscheid van zijn collega's, oud-collega's en vrienden.
De receptie vond plaats in de Van Swietenzaal van De Hooiberg.
Gedurende zijn loopbaan heeft André verschillende functies vervuld,
ook in het buitenland, onder andere in Lagos, Kuala Lumpur, Dar-es-
Salaam, Cork, Komaromi, Sörgyar, Boroko. André werd toegesproken
door Rob van den Berg, die André en zijn vrouw veel geluk toewens
te voor de toekomst. Het werd een gezellig samenzijn, waar de ver
halen van vroeger, toen zij met de kinderen in het buitenland zaten,
nog eens werden opgehaald.
Zo ontvangen consumenten tot en met oktober bij aankoop van een
sixpack Amstel, Heineken of Brand bokbier een waardebon voor een
gratis bokbier bij de deelnemende horecabedrijven. Twee monniken
brachten daar begin oktober met een speciale wagen het eerste
vaatje bokbier, muzikaal bijgestaan door het Heineken jazz and
blues dweilorkest. En café 't Buytenbeentje hield een hachee-kook-
wedstrijd, want winterse kost en bokbier gaan goed samen. De
introductie werd uitgebreid belicht in de lokale pers.
ft. 'inds
jaar en
dag gaat op de eerste maandag van oktober het
nieuwe bokbierseizoen van start. Om deze periode op een ori
ginele en culinaire wijze in te luiden, mochten journalisten als
een van de eersten in Nederland de 'Nieuwe Oogst 2000'
proeven. Niet alleen uit een origineel bokbierglas, maar ook
als ingrediënt
verwerkt in j
diverse, zeer -Vs - jS I jj
uiteenlopende -:ix ft
gerechten. JSHTtiftÉfl
a een ruime poos van verbouwingen, vernieuwingen
en verbeteringen heeft de werkplek Kwaliteitsdienst
X Y (KWD) in 's-Hertogenbosch een ware metamorfose
ondergaan. Op 6 september werd deze officieel (opnieuw) geo
pend. Nadat Chris Versteegh, manager BTD, en Wiggert Deelen,
manager Verpakken, beiden een leuke speech hadden gehouden,
was het tijd voor Rob de Klerck, teamleider Energiedienst, en
Willem de Jonge, manager Brouwen, om een vitrine met een
sacharimeter erin te onthullen en daarmee officieel de KWD te
openen. Tot slot feliciteerde Wiggert alle medewerkers met hun
nieuwe werkplek. De genodigden hadden hierna de gelegenheid
om de hele KWD te bewonderen (wat ze dan ook deden). Van ver
dieping negen zakten we af naar lagere sferen (verdieping 7), en
onder het genot van een hapje en drankje (in de 'Drie tonnetjes')
kwam er een eind aan de opening. Het team van de KWD heeft
de feestelijke dag afgesloten met een diner in 's-Hertogenbosch.