1 ft II W/FwÉ -fSm Redactie: Marguerite de Ruijter 25 jaar P.A.J.M. van Veldhoven, receptie 13 maart Maandag 13 maart viert Pieter van Veldhoven (Verpakken Den Bosch) in de Cambrinuskelder zijn 25-jarig dienstjubileum. De receptie begint om 15.30 uur. Pieter trad 1 maart 1975 in dienst bij Verpakken als Emballagemedewerkerlater werd hij etiketteerder. In september 1996 werd hij taakteammedewerker binnen het team Colonne 12, ploeg B Cluster Binnenland. Iedereen is van harte welkom om hem 13 maart te^ komen feliciteren met zijn dienstjubileum. Afscheid A. Maurix, receptie 17 maart Adje Maurix is 57,5 geworden en vindt het mooi geweest. Hij gaat per 1 maart met de ROWOR-regeling. Hij heeft dan ruim 29 jaar bij Heineken gewerkt. Adje heeft onder andere gewerkt aan de in- en uitpakmachine, de kistenbaan, de dozenopzet- machine en de dozenlijmmachine. Zijn laatste functie vervulde hij als taakteam medewerker binnen het Cluster Export. Adje neemt afscheid tijdens een receptie in de Cambrinuskelder op vrijdag 17 maart om 15-30 uur. 25 jaar G.J.L. Maurix, receptie 17 maart Geert Maurix was op 13 januari 25 jaar in dienst. Aanvankelijk stond hij wat schuchter tegenover een receptie, maar nu heeft hij er echt zin in. Geert heeft altijd binnen de afdeling Verpakken gewerkt als colonne-operator en werkt thans als taak teammedewerker binnen de cluster Export van de B-ploeg. De receptie voor zijn 25- jarig jubileum viert Geert met zijn naamgenoot Adje Maurix op vrijdag 17 maart in de Cambrinuskelder vanaf 15.30 uur. Afscheid W.G.A. Barthel, receptie 23 maart Op 23 maart neemt Wolfgang Barthel uit Bunnik na dertig jaar afscheid. "Op 1 maart 1970 trad ik als horecavertegenwoordiger in dienst van Vrumona. Een kantoor was er toen niet, we ontmoetten elkaar 's morgens in een café in Amsterdam, bespraken de resultaten van de vorige dag en verdeelden het werk van de komende uren. Lange dagen, maar enorm veel plezier, we verkochten toen 'met blote handen. Van verte genwoordiger naar groothandelsvertegenwoordiger, accountmanager horeca, account manager/verkoopleider en verkoopleider horeca, geen jaar was hetzelfde. Ik neem afscheid met het besef voor een prachtig bedrijf te hebben gewerkt, vandaag even vitaal als in de eerste dagen. Wat ga ik nu doen: al die dingen waarvan ik zei "dat komt later wel". Ik wens al mijn collega's binnen Vrumona en Heineken het allerbeste toe, veel gezondheid en veel succes. Je hebt geen idee hoe kort30jaar kunnen zijn. "De receptie begint om 16.30 uur in de Bedrijfskantine in Bunnik. Afscheid C.J.A. van Dorst, receptie 31 maart Cor van Dorst (Heineken Brouwerijen Midden-Brabant) begon 36jaar geleden bij zijn broer in de dratikenhandel. "Ik reed toen op de vrachtwagen langs klanten om orders op te nemen en het geld van de week ervoor te incasseren, 's Avonds bracht ik het bier weg. Later nam Heineken de drankenhandel over en werd Cor vertegenwoordiger. "Goede regelingen, winstdeling. Ik had het prima naar mijn zin. En ook het werk beviel mij goed. Op 31 maart neemt Cor om 20.00 uur aftcheid van collegas en oud-collega's in café De Postduif, Schutsboomstraat 33 te Schaik. "Aan de ene kant geeft dat een wat vreemd gevoel. Aan de andere kant heb ik genoeg leuke dingen te doen. Ik ga nog meer fietsen. Een vriend van mij, voorzitter van de toerclub, is twee jaar geleden blind geworden. Sinds die tijd maak ik samen met hem toertochten op een tandem. Vorig jaar hebben we zo'n zevenduizend kilometer gereden, met name op de zaterdag. Dat aantal kilometers kunnen we nu gaan opvoeren. Afscheid C. Aarnoudse, receptie 6 april Hij begon dertig jaar geleden in Rotterdam met een opleiding voor het buitenland. Op 6 april volgt zijn afscheid in de Cambrinuskelder in Den Bosch, aanvang 16.30 uur. Cent Aarnoudse heeft dan ook heel wat anekdotes en herinneringen uit zijn lange Heineken-loopbaan. "Ik wilde in eerste instantie tot mijn pensioen in de tropen blijven. Maar dat liep anders. De nacht nadat Lagos van links naar rechts rijden overging, kreeg ik een auto-ongeluk. Dat was voor ons reden om weer naar Nederland te gaan. Hier heeft Cent acht jaar bij het Heineken Bouwadviesbureau gewerkt. Later kwam hij bij de Horeca Tapservice terecht, waarna hij het distributiecentrum in Stap horst heeft gerund. "Mijn taak daar was het blijven motiveren van de mensen. Het distribu tiecentrum zou namelijk gesloten worden. Opleiden en motiveren van mensen ging hem goed af. Zijn overstap naar HOP bleek dan ook een logische. Vorig jaar begon hij aan zijn laatste klus: het runnen van het Centraal Magazijn in Den Bosch. "Per september ben ik drie dagen gaan werken, als overgang naar een volledig vutten. Zo heb ik al een beetje kunnen wennen aan de extra vrije tijd. Die weet ik zeker te vullen: ik ga motorrijden, een cursus Frans volgen, skiën en 'parapente' springen. Kortom, ik kom tijd te kort. foto's: diversen Collega's op vele plaatsen in Nederland staan te po pelen. Nog even, en het carnaval barst weer los. Horecabedrijven maken zich op voor 'de' carnaval. Letterlijk en figuurlijk. Heineken en Amstel leveren al jaren carnavalspakketten voor de horeca, ter ver hoging van de feestvreugde. Dit jaar heeft Brand, dat altijd wel grote carnavalsposters in abri's had, voor het eerst ook carnavalspakketten laten maken. Ginny Nijman, brandmanager Brand: "Voor het ontwerp van de carnavalsmaterialen werkt Brand altijd samen met kunstenaars van de kunstacademie in Maastricht. Dit jaar heeft een docent van die academie het ontwerp gemaakt. Het ontwerp is vervolgens afgedrukt op posters, mobiles, speciaal vilt en krijtbordjes. Samen met de rode en de groene Brand ballonnen vormt dit het carnavalspakket voor de horeca-ondernemers. Ze worden uitgeleverd aan Brand-zaken in heel Nederland. Van het ontwerp zijn ook originele litho's gemaakt. Vijf van die litho's verloten we onder de mensen die daarvoor belangstelling hebben." Wilt u ook een blijvende herinnering hebben aan de carna valsperiode in de vorm van een kleurige litho, zend dan een kaartje naar het redactie-adres van Vers van 't Vat in Waddinxveen of per interne post naar kamer 2.331 in Zoeterwoude. Mailen kan ook. Het mail adres hiervoor is versvanhetvat@lasswell.nl. Vermeld in ieder geval uw naam, afdeling, perso- neelsnummer, vestiging en telefoonnummer. Uw in zending moet uiterlijk 20 maart binnen zijn. Yvonne van Stek

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 2000 | | pagina 22