UITGEBRACHT
OVER
SPONSORING
Wie weet is dat in de toekomst nog te
realiseren. Het is een apparaatje dat
meteen opmerkt wanneer er een
teveel aan C02 in een ruimte aanwe
zig is. En dat biedt je extra veiligheid.
Als kelderbierchauffeur heb je geen
bijrijder. Wij gaan dus vaak alleen
ruimtes in waar een kelderbierinstal-
latie staat. Als daar teveel C02 hangt,
merk ik dat aan mijn ademhaling en
aan het feit dat de lucht ijl is en een
klein beetje naar bier ruikt. Voordat de
techniek zover was dat deze detector
op de markt was, was dat voor mij het
signaal dat ik snel naar buiten moest
gaan. Nu waarschuwt het apparaatje
mij."
Intussen is de kleine detector ook
geïntroduceerd bij Brand en Vrumo-
na. Tevens bestaat er in de brouwerij
wereld belangstelling voor. De Mini
C02 monitor is opgenomen in het
pakket van de toeleverancier die
betrokken was bij de ontwikkeling
zoeterwoude - Steven ter Horst
van Heineken Sponsoring heeft Ray
naud Mignot (Horeca) onlangs het
eerste exemplaar overhandigd van de
Heineken Sponsor Manual. Al onze
Horeca-vertegenwoordigers krijgen
dit handboek, dat alle informatie geeft
over het hoe en waarom van spon
soring. Alhoewel het in eerste opzet is
uitgegeven voor de Horeca-vertegen
woordigers, is de manual ook handig
voor andere collega's die regelmatig
sponsoraanvragen krijgen.
De redactie van het boek was in han
den van Steven ter Horst. Hij werkte
de afgelopen maanden nauw samen
met een aantal vertegenwoordigers,
met de projectleiders van de Reclame
Service Dienst en met de afdeling
Horeca Marketing. De Heineken
Sponsor Manual geeft informatie over
hoe er moet worden omgegaan met
sponsorverzoeken. Wanneer zet je als
vertegenwoordiger welke (merkcom-
municatie-)middelen in? Hoe kan een
evenement dat je wilt sponsoren het
best worden aangekleed? Dat soort
vragen wordt door het boek beant
woord. Het handboek stelt de gebrui
ker in staat om sneller en efficiënter te
beslissen over sponsoraanvragen.
Steven ter Horst (links) met
Raymond Mignot