GESLAAGD VOOR EHBO
_IJEENKOMST
GEPENSIONEERDE
EN
FLESSENVULLER
Op de foto: Henny v.d. Aar (Brouwen), Mariska
van Amsterdam (CPI), Cees Bos (Centraal
Magazijn), Leonie v.d. Brink (CPI), Carla van
Emmerik (Thuisverbruik), Hans Hazenoot
VerpakkenPepijn Hoekstra (DCS), Paul
Kauffman (Heineken Hoofddorp), Wouter Kop
pen (Verpakken), Ad de Kort (BTD), Serge van
Kuijk (Verpakken), Nico v.d. Meer (DCS),
Jolanda Molenaar (Advertising Materials),
Dirk Ouwehand (BTD), Bonkje Ras (P&O Com
mercie), Ewald Reibestein (OHG B&E), Mike
Roberts (DCS), Shahied Rstamkhan (Heineken
Hoofddorp), Ed Smit (OGI), Wendy van Staden
(CSA) en Perry Vink (Heineken Hoofddorp).
zoeterwoude - Opnieuw zijn
enkele medewerkers uit Zoeterwoude
en Hoofddorp geslaagd voor hun
EHBO-diploma en de aantekening
reanimatie. De geslaagde cursisten
deden 14 februari examen. Op 13
maart werd het examen afgelegd
voor de aantekening Verbandleer.
Ook hier slaagden alle kandidaten
voor.
Maastricht - Gepensioneerde
medewerkers van de Stadsbrouwerij
De Ridder in Maastricht waren 25
april in de gelegenheid hun voormali
ge werkplek te bezoeken. Het gezel
schap werd welkom geheten door de
heer Van Dongen Torman, algemeen
directeur van Stadsbrouwerij De Rid
der. Na de videopresentatie en de kof
fie met vlaai volgde een rondleiding
door de brouwerij. De oud-medewer
kers vonden het zeer interessant om
op de hoogte te worden gehouden
van alle veranderingen in en rond de
brouwerij. Na de rondleiding kon
iedereen herinneringen ophalen
onder het genot van een hapje en een
drankje. Opvallend was de hoge leef
tijd onder de oud-medewerkers (de
oudste was al 92 jaar). De reacties na
afloop waren zeer positief. Ook toon
den veel bezoekers zich voorstander
van een jaarlijkse herhaling.
Maastricht - De maand april
stond voor Stadsbrouwerij De Ridder
in Maastricht in het teken van ver
nieuwingen. Zo kreeg de brouwerij
een nieuwe moutmolen met een
bevochtingsinstallatie. Verder werd de
35 jaar oude flessenvuller vervangen
door een geheel nieuwe.
Door deze veranderingen zijn de
werkomstandigheden verbeterd
Medewerkers kunnen nu met een
verhoogd rendement werken, boven
dien is er nog minder bierverlies.