Heineken in NBT-stand 1 ISO-certificaat Mouterij Albert 'rfliür<ut t,fl IkfflUWimiMl; Utrecht Heineken neemt deel in de nieuwe stand van het Nationaal Bureau voor Toeris me (NBT)De stand zal in zeven landen tijdens internationale reisbeurzen worden ingezet ter promotie van Nederland als vakantieland. Ook hebben on dermeer KLM, Nederlandse hotelketens en het Nederlands Zuivelbureau een plaats in de NBT-stand. De eerste keer dat dit nieuwe beursconcept in praktijk werd gebracht, was tijdens de onlangs gehouden Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Ter gele genheid van deze première, werd in de NBT-stand door Phi lip de Ridder (Unit Manager Horeca Heineken Nederland) het eerste glas Heineken bier getapt. De Ridder: "Onze status van meest internationale brou wer zorgt ervoor dat mensen over de hele wereld Heineken en Holland in één adem noe men. Met andere woorden: Hei neken is hier echt op zijn plaats. Waarbij ik de overtuiging heb dat het Nederlands Bureau voor Toerisme met deze stand ons 'grote gemeenschappelijke pro- dukt', dat Nederland heet, uit frNT' "f» 'V%' BrMÊÊ 1 stekend over het voetlicht zal weten te brengen." In de stand zullen naast het Heineken-assortiment ook de dranken van Vrumona en Bols Benelux worden geserveerd. Philip de Ridder (unitmanager Horeca) geeft het eerste glas Heineken aan NBT-directeur Cornelissen, geflankeerd door een kaasmeisje van het Nederlands Zuivelbureau zighe :-tafe f voo geno ti Ros ffairs voo: (ver rwee oerde or het Iendt s dt s ver i var boofc ;rden t-racf inner: zijn iendt zijn ilaats uilen algen n de drive Ruisbroek Mouterij Albert heeft sinds 11 januari het ISO- certificaat 9002. Directeur J. De bruyn ontving deze uit handen van managing director C. Vanden Bussche van de firma Eurosym, de firma die de ISO-certificaten toekent. De overhandiging gebeurde in de De heer De bruyn bedankte in zijn toespraak het personeel voor hun inzet om het certifi caat te verkrijgen. Maar met het behalen van het certificaat is de mouterij er volgens de directeur nog niet. Het ISO- certificaat moet slechts gezien worden als een start naar een totaal kwaliteitsbeheer. vergaderzaal van het mouterij kantoor. Onder de aanwezigen waren alle personeelsleden van Mouterij Albert en de burge meester van Bornem, de ge meente waaronder Ruisbroek Mouterij Albert-directeur De bruyn (derde van rechts): "Dit is slechts een start naar totaal kwaliteitsbeheer.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1995 | | pagina 11