Eerste exemplaar
Terrasboek overhandigd
Start produktie
Tiger in Shanghai
A N. Vervelde (Heineken), hier rechts op de foto, overhandigt Het Terrasboek
aan G. van der Veen (Koninklijke Horeca Nederland)
Nijmegen Landelijk voorzit
ter G. van der Veen van Konin
klijke Horeca Nederland heeft
het officiële eerste exemplaar
van Het Terrasboek in ont
vangst genomen.
Het boek werd hem 10 juni offi
cieel overhandigd door N.A.
Vervelde, hoofd van de Horeca
Services Groep van Heineken
Nederland. Dat gebeurde tij
dens een bijeenkomst in café
restaurant De Vereeniging in
Nijmegen.
Het Terrasboek is bestemd voor
ondernemers die Heineken of
Amstel als hoofdmerk voeren,
en een (mogelijkheid tot een)
terras bij hun horecagelegen
heid hebben.
In het rijk geïllustreerde en
vlot leesbare boek staan diver
se tips en suggesties voor een
optimale exploitatie van een
terras.
De inhoud is gebaseerd op de
resultaten van een onderzoek,
dat Heineken in 1993 heeft
laten verrichten onder 2500
consumenten en bijna 100 ter
rasexploitanten in Nederland.
Het Terrasboek is een van de
middelen waarmee Heineken
zich met zijn service aan de
horeca wil onderscheiden van
de concurrentie.
Shanghai De brouwerij
Shanghai Mila heeft kortgele
den een nieuwe flessenlijn en
een nieuwe bliklijn in gebruik
genomen. Op beide lijnen wordt
Tiger bier afgevuld. Dit merk
bier, dat nu onder licentie van
APB-Singapore wordt gebrou
wen, werd voorheen geïmpor-
Leen van der Male bij de
nieuwe flessenlijn met de
eerste in Shanghai afgevulde
fles Tiger bier
teerd uit Singapore. Op de blik
lijn zal naast Tiger ook het loka
le bier 'Reeb' worden afgevuld.
Installation manager ter plekke,
Leen van der Male, organiseer
de een voetbalwedstrijd ter gele
genheid van de ingebruikname
van de nieuwe flessenlijn. Het
Chinese team van Shanghai
Mila speelde tegen het Europe
se team, bestaande uit de mon
tagetechnici en de expatriates
van de brouwerij. Het Europese
team won met 3-1.