Heineken op 40e
BBB Maastricht
Na veertig jaar is
de BBB, de
oorspronkelijke
beurs voor
bakkersbenodigd
heden, uitgegroeid
tot een inter
nationale vakbeurs
voor horeca,
grootverbruik en
voeding. Deze
regionale
tegenhanger van de
Horecava in
Amsterdam vond
plaats van 24 tot
en met 27 januari
in het MECC te
Maastricht.
ye
n-
ld
k-
nt
an
»ts
de
ns
ze.
ve
vij
lie
iet
op
te
lat
je:
:m
A De Heineken-stand op de BBB in Maastricht
Driehonderdvijftig instellingen
en bedrijven hadden samen de
beschikking over zo'n 22.600
m2 tentoonstellingsruimte.
Heineken was vertegenwoor
digd door Heineken, Amstel,
Vrumona, Bols Benelux, Brou
werij De Ridder, De Brouwketel
en Brand Bierbrouwerij. Ook
alle andere Nederlandse bier
brouwers waren aanwezig op
de beurs.
Ruim 33.000 bezoekers, voor
namelijk mensen die in de
horeca werkzaam zijn of er con
necties mee hebben, bezochten
het evenement.
Heineken gebruikte voor de her
kenbaarheid voor zijn klanten
een gedeelte van de stand die op
de Horecava was te bezoeken.
Hier konden klanten ondermeer
het nieuwe bier Kylian proeven.
Zij waren erg enthousiast over
Kylian en becommentarieerden
het bier met 'buitengewoon
goed'.
Rustig en gezellig
Regionale horecabeurzen als de
BBB worden door de bezoekers
zeer gewaardeerd. Vooral van
wege het rustige en gezellige
karakter ervan. De meeste
mensen vinden bijvoorbeeld
de Horecava te massaal. Voor
Heineken bieden de regionale
tegenhangers daarom een goe
de gelegenheid om de band met
de relaties te verbeteren en
een goed gastheer te zijn. Regio
nale beurzen worden onder
meer gehouden in Zuidlaren (de
Horesca, 28 februari tot en met
3 maart), in Goes (de Zeeuwse
Horecabeurs, 7 tot en met 9
maart) en in Rosmalen (Horeca
Vakbeurs Brabant, 31 oktober
en 1, 2 en 3 november).
De wereldberoemde kok Paul Bocuse opende
de veertigste BBB. De Fransman bezocht de stand van
Stadsbrouwerij De Ridder. Daarbij proefde hij
uiteraard ook een glas Ridder bier
w