Mixend 1992 uit Binnenkort zijn ze er weer. De lange, sfeervolle dagen, waarop we met familie en kennissen gezellig bijeen zijn. Hieronder enkele recepten van cocktails, die zich bij uitstek lenen voor de komende feestdagen. Jean-Pierre van Erkel, medewerker Gastenontvangsten van Bols In vele huishoudens is het kerstdiner iets bijzonders. Er wordt op beide kerstdagen uit gebreider en sfeervoller gedi neerd dan op de andere dagen van het jaar gebruikelijk is. Voor een verfijnd sluitstuk van uw met zorg bereide maaltijd kunt u denken aan een glas Bols Premier. Deze 'Grande Li queur' is onlangs door de mees- terdistillateurs van Bols Bene lux na jaren van onderzoek en ontwikkeling op de markt ge bracht als 'top after dinner' li keur. De smaak van Bols Pre mier komt het best tot zijn recht bij kamertemperatuur. Bitter Blue 25 cc Bols Silver Top Dry Gin Royal Club Bitter Lemon Bols Blue Curacao Vul de gin aan met bitter lemon en veel ijs. Voeg een scheutje Bols Blue Curacao toe. Serve ren in een longdrinkglas. w

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1992 | | pagina 24