Mixend 1992 uit
Binnenkort zijn ze er
weer. De lange,
sfeervolle dagen, waarop
we met familie en
kennissen gezellig
bijeen zijn. Hieronder
enkele recepten van
cocktails, die zich bij
uitstek lenen voor de
komende feestdagen.
Jean-Pierre van Erkel,
medewerker
Gastenontvangsten van Bols
In vele huishoudens is het
kerstdiner iets bijzonders. Er
wordt op beide kerstdagen uit
gebreider en sfeervoller gedi
neerd dan op de andere dagen
van het jaar gebruikelijk is.
Voor een verfijnd sluitstuk van
uw met zorg bereide maaltijd
kunt u denken aan een glas Bols
Premier. Deze 'Grande Li
queur' is onlangs door de mees-
terdistillateurs van Bols Bene
lux na jaren van onderzoek en
ontwikkeling op de markt ge
bracht als 'top after dinner' li
keur. De smaak van Bols Pre
mier komt het best tot zijn
recht bij kamertemperatuur.
Bitter Blue
25 cc Bols Silver Top Dry Gin
Royal Club Bitter Lemon
Bols Blue Curacao
Vul de gin aan met bitter lemon
en veel ijs. Voeg een scheutje
Bols Blue Curacao toe. Serve
ren in een longdrinkglas. w