Van Schaik
opent colonne
Vrumona
Nieuwe smaken
Sourcy in PRB
De officiële opening gebeurde
kort nadat Van Schaik in zijn
toespraak het 'begin van het
einde van de glazen fles' inluid
de. Veel Vrumona-produkten
worden al lange tijd afgevuld in
de succesvolle anderhalve liter
kunststofretourfles, in plaats
van de glazen fles. Ook direc
teur P.C. Schop had het over de
'bevrijding van de glazen fles'.
Hij refereerde ondermeer aan
de op stapel staande vervanging
van de glazen literfles door een
kunststof één literfles.
Van Schaik opent Colonne 8
Klok cadeau
Van Schaik bedankte in zijn
speech de Vrumona-medewer
kers die bij het project betrok
ken waren, onder wie de heren
Leenheer (montageleider),
Draaijer (projectleider Produk-
tie) en algemeen projectleider
Van Onselen. Schop noemde
nog de kapotte horloges van de
medewerkers. Het werken aan
de lijn brengt met zich mee dat
zij regelmatig ergens met hun
horloge tegenaan stoten. Als
compensatie overhandigde hij
groepsleider Donselaar een
dubbelzijdige klok. Dit grote
uurwerk zal een eigen plek bij
Colonne 8 krijgen.
Bunnik Onder grote belang
stelling opende de heer G. van
Schaik op 5 mei Colonne 8, de
nieuwe kunststofretourfles-
sen-lijn van Vrumona.
De voorzitter van de Raad van
Bestuur deed dat door een touw
door te hakken met een speci
aal bijltje.
Aan het touw hing een glazen
Sisi fles, die tegen een plaat uit
eenspatte.
De medewerkers kregen een A
klok cadeau
Bunnik Eind mei krijgt Sour
cy er twee nieuwe smaken bij
in de bekende kunstof retour
fles: Sourcy Cassis en Sourcy
Apple. Sourcy Cassis bestond
al een tijdje en werd tot nu toe
voornamelijk in kleine blikjes
en 20cl flesjes in de horeca ver
kocht. Het produkt is nu voor
het eerst in de winkel verkrijg
baar. Sourcy Apple is een totaal
nieuw recept. Het produkt
heeft een frisse smaak en be
staat uit pure appelsap, aange
vuld met Sourcy mineraalwa
ter. Ook Sourcy Cassis is een
mix met het water van Sourcy.
Het gaat overigens goed met
Sourcy. Het produkt stijgt in
marktaandeel in een markt
waar de groei uit is. Bovendien
neemt de naamsbekendheid
steeds meer toe en wint het pro
dukt ook in de horeca steeds
meer aan sympathie. Dit komt
ondermeer door activiteiten als
het Sourcy Songfestival, dat
zich specifiek op de horeca
richt.
te