30 JAAR52 J.E.H. van Duijn 10.000,- 26 Den Bosch J.H.J, v.c. Leest/W.C.R. Mogot (verpakken) N.P.A. Spitters (garage) J.H.J. V.C. Leest (verpakken) L.H. Robben verpakken) F. Uzeel (verpakken) A.J. Eberg technische dienst verpakken en opslag) L. van Es/O. Eekels (verpakken) J. van Haren/W.H. van Roosmalen (verpakken) J. van Roosmalen (verpakken) R. Lobato Herrera (verpakken) J. Schalks (technisch bureau) G.L. v.d. Bogaert (lagerkelder) E.F.P. v.d. Pasch (garage werkplaats) E. van Geffen (lagerkelder) J.J.N. Kuipers (brouwen) M.J. Loef/L.W.J. Sterrenburg (verpakken) M. Roosen/J.W.A. v.d. Heuvel/W. v.d. Griendt/ G. van Mook/R. Doeve (gistkelder) Horecagebieden J. van Genugten (horeca tapservice, Den Bosch) 250,- Th. van Lier (chauffeur, Den Haag) 150,- J. v.d. Struys (horeca technische dienst, Hoofddorp) A. Bakken (horeca technische dienst, Rotterdam) C. Loendersloot (horeca technische dienst) Zoeterwoude H. Robbles de Medina (Heineken Technisch Beheer) Beloning Aanmoediging 250 250- 100,— 100,— 100,— 100,— 100,— 100,— 75,— ƒ75,— 75,— /75,- ƒ75,— /75,- 75,— ƒ75,— 75,— ƒ75,- 50,- ƒ50,- 60,- Zoeterwoude De heer R.V. Strobos reikte de maximale beloning van 10.000,- uit aan de heer J.E.H. van Duijn. De heer van Duijn over zijn idee: "Het water dat wordt gebruikt voor het brouwen van bier moet worden opgehard. Het opharden met behulp van calciumchloride is een kostbare aangelegenheid. Door fa briekswater te gebruiken wordt de hoeveelheid calciumchloride aan merkelijk minder en hoeft het water niet eerst te worden opgehard. Het op- harden van water met calcium chloride vindt nog steeds plaats om dat dit proces niet geheel kan worden vervangen door het gebmik van fa briekswater. De wijziging, die onge veer twee jaar geleden heeft plaats gevonden is zeer kostenbesparend.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1989 | | pagina 26