30 JAAR52
J.E.H. van Duijn
10.000,-
26
Den Bosch
J.H.J, v.c. Leest/W.C.R. Mogot (verpakken)
N.P.A. Spitters (garage)
J.H.J. V.C. Leest (verpakken)
L.H. Robben verpakken)
F. Uzeel (verpakken)
A.J. Eberg technische dienst verpakken en opslag)
L. van Es/O. Eekels (verpakken)
J. van Haren/W.H. van Roosmalen (verpakken)
J. van Roosmalen (verpakken)
R. Lobato Herrera (verpakken)
J. Schalks (technisch bureau)
G.L. v.d. Bogaert (lagerkelder)
E.F.P. v.d. Pasch (garage werkplaats)
E. van Geffen (lagerkelder)
J.J.N. Kuipers (brouwen)
M.J. Loef/L.W.J. Sterrenburg (verpakken)
M. Roosen/J.W.A. v.d. Heuvel/W. v.d. Griendt/
G. van Mook/R. Doeve (gistkelder)
Horecagebieden
J. van Genugten (horeca tapservice, Den Bosch) 250,-
Th. van Lier (chauffeur, Den Haag) 150,-
J. v.d. Struys (horeca technische dienst, Hoofddorp)
A. Bakken (horeca technische dienst, Rotterdam)
C. Loendersloot (horeca technische dienst)
Zoeterwoude
H. Robbles de Medina (Heineken Technisch Beheer)
Beloning Aanmoediging
250
250-
100,—
100,—
100,—
100,—
100,—
100,—
75,—
ƒ75,—
75,—
/75,-
ƒ75,—
/75,-
75,—
ƒ75,—
75,—
ƒ75,-
50,-
ƒ50,-
60,-
Zoeterwoude De heer R.V. Strobos
reikte de maximale beloning van
10.000,- uit aan de heer J.E.H. van
Duijn. De heer van Duijn over zijn
idee: "Het water dat wordt gebruikt
voor het brouwen van bier moet
worden opgehard. Het opharden met
behulp van calciumchloride is een
kostbare aangelegenheid. Door fa
briekswater te gebruiken wordt de
hoeveelheid calciumchloride aan
merkelijk minder en hoeft het water
niet eerst te worden opgehard. Het op-
harden van water met calcium
chloride vindt nog steeds plaats om
dat dit proces niet geheel kan worden
vervangen door het gebmik van fa
briekswater. De wijziging, die onge
veer twee jaar geleden heeft plaats
gevonden is zeer kostenbesparend.