De eerste vier werkdagen van het nieuwe jaar (4 t/m 7 januari) werden door velen be
nut om een bezoek te brengen aan de 26e Horecava in de Amsterdamse R.A.I. Op
deze dagen kon men tussen 10 en 6 uur bij zo'n vierhonderd stands informatie inwin
nen over alle mogelijke soorten onderwerpen waarmee men in de horecabranche be
roepshalve te maken heeft. Voor diegenen die werkzaam zijn in een horecabedrijf of
een instelling als kantine en bedrijfsrestaurant is dit de gelegenheid om op de hoogte te
blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Staatssecretaris
van
Economische
Zaken, de
heer P. H. van
Zeil
voormalig
commissaris
van Heineken
Nederlands
Beheer B. V.)
wordt
tijdens een
rondgang over
onze stand
geflankeerd
door R.G.H.
Elfrink, hoofd
public
relations
Nederland,
links en A.L.
Huffels
(hoofd
horeca
Nederland)
rechts.
Zoals gebruikelijk gaf
ook dit jaar ons
concern duidelijk
blijk van zijn aanwezigheid
met zijn parkachtige stand.
Met een totaaloppervlakte
van 1.500 m2 is deze stand
niet gemakkelijk over het
hoofd te zien. De vele
afnemers van onze con-
cernprodukten hoefden
natuurlijk niet lang te
zoeken. Als vanouds was
de Heineken stand te
vinden in de Noordhal. Al
hadden wij dit jaar een
nieuw standnummer, het
duidelijke opschrift
'Heineken Nederland
B.V.' sprak voor zich.
Weinig wijzigingen
Voor de Horecavacommis-
sie binnen Heineken was er
na interne vergaderingen
geen aanleiding geweest
om de stand anders op te
zetten dan vorig jaar.
Gewoonlijk komt vrij
spoedig na afloop van een
Horecava deze commissie,
bestaande uit de heren
R.P. Geersinga (hoofd
ontvangsten), V.F. Tromer
(hoofd horecagebied
Amsterdam en
Utrecht) en J.F.B. Hout-
huys (hoofd reclame
promotions G.W.N.)
bijeen. De gang van zaken
van de Horecava, die net
4