Z
Van 12 tot en met
15 januari-was het
weer een drukte van
belang in de RAI te
Amsterdam.
Op deze dagen vond
immers de Horecava
plaats. Een horeca
vakbeurs die zich
elk jaar verzekerd
weet van een groot
aantal bezoekers. Dit
jaar vormde daarop
geen uitzondering.
Ruim 75.000 gasten
hadden hun weg
gevonden naar de
RAI, waar de vele
stands ervoor zorg
den dat een ieder
iets van zijn of haar
gading kon vinden.
25e Horecovo
oals sinds enige
t jaren gebruikelijk,
was de Heineken
stand in de Noordhal
aan te treffen. Niet
veel veranderd ten op
zichte van vorig jaar, was
de "parkachtige" stand
toegankelijk voor alle
afnemers van concern-
produkten of geïnteres
seerden.
Enige verschillen: het
bouwbureau en de C.T.D.
waren dit jaar naast elkaar
gesitueerd, zodat het de
bezoeker nog gemakkelij
ker werd gemaakt infor
matie in te winnen over
datgene dat een groot
concern voor zijn afnemers
kan doen. Talloze belang
stellenden hebben dan ook
hun kans waargenomen.
Dit waren niet de enige
noviteiten. Buiten het
proeflokaal voor wijn, dat
er ook vorig jaar was,
waren nu ook twee proef
lokalen gecreëerd, waar
men terecht kon om kennis
te maken met het nieuwe
pakket van gedistilleerd en
de buitenlandse import
bieren.
Over de introductie van
deze produkten heeft u al
kunnen lezen op pagina 9
van dit nummer. Het was
beslist een succes.
Voor diegene die zich
liever bij 'het oude' hield,
was het mogelijk de ken
nismaking met het bitter
Els LaVera (het 'Elske'),
Jagermeister of Paradisi te
vernieuwen. Dit laatste
werd op het middenterras,
rondom het centraal uit
giftebuffet met de grote
volière, gepresenteerd.
Ook nieuw op de
Horecava waren de
Planters peanuts, droogge-
roosterde pinda's die geen
extra calorieën bevatten
zoals in olie of vet gebak
ken pinda's. Een als pinda
verklede man (mr. Peanut)
liep in de stand rond om
de aandacht te vestigen op
de pinda's die sinds kort in
onze concern-dranken
handels worden verkocht.
26