leid heeft. De opzet van de inrichting is geweest, dat het er gezellig, gastvrij en „bierig" uit moest zien, omdat dat het meest met de smaak van de bezoekers overeen zou komen. Warmenhoven noemde enkele voordelen van de ont vangstruimte: efficiënt en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder is het aan de bezoekers om er een levendig geheel van te maken. Met deze woorden overhandigde hij de heer M. Lindhout, chef ontvangsten van de vestiging aan de Van der Helststraat, de sleutels. Doorkijkje vanuit de hal. De heer A. Meijer (rechts) overhandigt de heer A. K. Warmenhoven de sleutel van de Kuiperij. De sfeervolle Kuiperij. Deze schitterende antieke bierton heeft een plaatsje in de hal gekregen. genwoordigd door de heren Hofker en Van der Vlis, en bedankte hij Ad Sinkel- dam, die de artistieke uitvoering voor zijn rekening had genomen en er in geslaagd was het fraaie uiterlijk van de Kuiperij te realiseren door de schilderijen en de vi trines achter de bar en in de garderobe. De heer K. A. Warmenhoven, hoofd ont vangsten van de afdeling public rela tions, nam de sleutel van de Kuiperij van de projectleider in ontvangst. Samen met de heren Meijer, Wolkers en Hofker vormde hij de „commissie Kuiperij", die de bouw van de ontvangstruimte bege- De bar. met daarachter de slijterijkast uit de vorige eeuw. 9

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1979 | | pagina 9