leid heeft. De opzet van de inrichting is
geweest, dat het er gezellig, gastvrij en
„bierig" uit moest zien, omdat dat het
meest met de smaak van de bezoekers
overeen zou komen. Warmenhoven
noemde enkele voordelen van de ont
vangstruimte: efficiënt en gemakkelijk
bereikbaar met het openbaar vervoer.
Verder is het aan de bezoekers om er
een levendig geheel van te maken. Met
deze woorden overhandigde hij de heer
M. Lindhout, chef ontvangsten van de
vestiging aan de Van der Helststraat, de
sleutels.
Doorkijkje vanuit de hal.
De heer A. Meijer (rechts) overhandigt de heer
A. K. Warmenhoven de sleutel van de Kuiperij.
De sfeervolle Kuiperij.
Deze schitterende antieke bierton heeft een
plaatsje in de hal gekregen.
genwoordigd door de heren Hofker en
Van der Vlis, en bedankte hij Ad Sinkel-
dam, die de artistieke uitvoering voor zijn
rekening had genomen en er in geslaagd
was het fraaie uiterlijk van de Kuiperij te
realiseren door de schilderijen en de vi
trines achter de bar en in de garderobe.
De heer K. A. Warmenhoven, hoofd ont
vangsten van de afdeling public rela
tions, nam de sleutel van de Kuiperij van
de projectleider in ontvangst. Samen
met de heren Meijer, Wolkers en Hofker
vormde hij de „commissie Kuiperij", die
de bouw van de ontvangstruimte bege-
De bar. met daarachter de slijterijkast uit de vorige eeuw.
9