Met behulp va/v d/t pa neel wordt het mengen van pe si ropen gecontro leerd. maar voor dat oe siroop naar qe afvul lenen gaat, v/npt er weer een controle plaats. Fr/spranken manen komt neer op het mengen van water, sls/ker, $ap of aroma, c/troenzuur en koolzuur /n prec/es de vu/ste verhoudingen. elk van deze ingrediënten moet aan zeer hoge e/sen van kwal/te/t en zu/ verne/p voldoen. De SAPPEN EN/OF AROMA'S WORPEN AANGEVOERD /N FLESSEN, CONTAINERS OF PRISMS (AFHANKELIJK VAN PE GRONDSTOF)IEPERE PARTN COMPOUNDWOROT BN AANKOMST POOR VRUMONA CrECONTROLEERP. In pe s/roophal worpen pe sappen of aro ma's ge heng p tot een l/monapes/koor pit gesch/ept zeer nauwkeurig, tene/npe een stanpaarpkwaute/t siroop te verkenden. De suiker worpt aangevoerd /n pe vorm van kristal suiker. peze wor pt vervolgens opgelost in water van 800c. tot een suikersiroop met een concentratie van 6s procent. pe2e siroop wordt na filtering afkoel/ng opgeslagen hu tanks. 10

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1979 | | pagina 10