Met behulp
va/v d/t pa
neel wordt
het mengen
van pe si
ropen
gecontro
leerd.
maar voor
dat oe
siroop naar
qe afvul
lenen gaat,
v/npt er
weer een
controle
plaats.
Fr/spranken
manen komt
neer op het
mengen van
water, sls/ker,
$ap of aroma,
c/troenzuur
en koolzuur
/n prec/es
de vu/ste
verhoudingen.
elk van deze
ingrediënten
moet aan zeer
hoge e/sen
van kwal/te/t
en zu/ verne/p
voldoen.
De SAPPEN EN/OF AROMA'S WORPEN AANGEVOERD /N
FLESSEN, CONTAINERS OF PRISMS (AFHANKELIJK VAN
PE GRONDSTOF)IEPERE PARTN COMPOUNDWOROT
BN AANKOMST POOR VRUMONA CrECONTROLEERP.
In pe s/roophal worpen pe sappen of aro
ma's ge heng p tot een l/monapes/koor pit
gesch/ept zeer nauwkeurig, tene/npe een
stanpaarpkwaute/t siroop te verkenden.
De suiker worpt aangevoerd /n pe vorm van kristal
suiker. peze wor pt vervolgens opgelost in water
van 800c. tot een suikersiroop met een concentratie
van 6s procent. pe2e siroop wordt na filtering
afkoel/ng opgeslagen hu tanks.
10