satie was, dat er voor de medewerkers
onder de 18 jaar en voor de werknemers
uit Marokko (veelal werkzaam in Bunnik)
aparte pakketten moesten worden samen
gesteld. Eerstgenoemden kregen in plaats
van alcoholhoudende produkten frisdran
ken; de tweede groep kreeg een assorti
ment levensmiddelen omdat Mohammeda
nen geen alcohol mogen drinken.
Dat de hele manoeuvre zeer arbeidsinten
sief is geweest, laat zich denken. Met na
me de heer M. Ch. J. Eyck is vele maan
den in de weer geweest om de organisatie
op stapel te zetten en te begeleiden. De
foto's, die dit artikel illustreren, geven
nog maar een gering beeld van de vele
werkzaamheden rond de verzorging van
het jubileumgeschenk.
5. Enorme stapels lege kisten.
6. Het typen van de etiketten.
7. Het opplakken van het etiket op de
deksel van de kist.
8. Op elke kist werd een code-nummer
geplaatst ten behoeve van de
vervoerder.
Het inpakken van de flesen geschiedde
aan een lopende band.
Rekken vol pullen.
11. Een overzicht van de zaal van de
Dienst Sociale Werkvoorziening in
Dordrecht.
9.
10.
7