satie was, dat er voor de medewerkers onder de 18 jaar en voor de werknemers uit Marokko (veelal werkzaam in Bunnik) aparte pakketten moesten worden samen gesteld. Eerstgenoemden kregen in plaats van alcoholhoudende produkten frisdran ken; de tweede groep kreeg een assorti ment levensmiddelen omdat Mohammeda nen geen alcohol mogen drinken. Dat de hele manoeuvre zeer arbeidsinten sief is geweest, laat zich denken. Met na me de heer M. Ch. J. Eyck is vele maan den in de weer geweest om de organisatie op stapel te zetten en te begeleiden. De foto's, die dit artikel illustreren, geven nog maar een gering beeld van de vele werkzaamheden rond de verzorging van het jubileumgeschenk. 5. Enorme stapels lege kisten. 6. Het typen van de etiketten. 7. Het opplakken van het etiket op de deksel van de kist. 8. Op elke kist werd een code-nummer geplaatst ten behoeve van de vervoerder. Het inpakken van de flesen geschiedde aan een lopende band. Rekken vol pullen. 11. Een overzicht van de zaal van de Dienst Sociale Werkvoorziening in Dordrecht. 9. 10. 7

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1973 | | pagina 7