Een belangrijk gedeelte van de brouwerij. Links is nog een stukje van het kantoor zichtbaar; daarachter bevinden zich de kleed- en waslokalen en het magazijn. Geheel rechts de machinekamer met daar achter de produktieaf delingen. (Foto onder). De bottelarij. De heer Debrand, directeur van de brouwerijlegt de president iets uit, na dat deze door een druk op de knop de vulmachine in werking had gesteld. (Foto boven Het water voor de brouwerij komt uit een eigen weiinstallatie, die een capaciteit heeft van 60 m3 per uur. Hoewel het proces ongeveer verloopt als dat in het bedrijf bij Freetown, is de brouwerij in Moundou compacter opgesteld, waarbij ook op technisch gebied aan de hand van de laatste ontwikkelingen enkele vereenvoudi gingen zijn toegepast. Een van de vereenvoudigingen ten opzichte van de brouwerij bij Freetown is bijvoor beeld, dat er geen aparte helderbier- Het brouwhuis. 9

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Vers van 't Vat | 1965 | | pagina 11