1 s i 9BRI De Holland Casinos longdrink- en cocktail competitie leverde meer dan vijftig recepten op voor longdrinks en cocktails met Coebergh Bessen jenever. Op deze pagina staan afgebeeld de vijf longdrinks en de vijf cocktails die uiteindelij k tot de finale doordrongen. De winnaars staan hiernaast. Bij de cocktails kende de jury de eerste prijs toe aan Pisa. De Coebergh Sling werd uitgeroepen tot winnende longdrink. De samenstellers van de win nende drankjes ontvingen elk een wisselbeker, die ze een jaar in huis mogen houden. i cd CJ c CU cd O O O 1 1 1 cd cd nJ Goed gegokt met Coeoeirgh Qm B. de Vries, Valkenburg 30 cc Coebergh Bessenjenever 20 cc Kiwi liqueur 10 cc Jus d'Orange Frothee Garnituur J.N.F. van Marrelo, Zandvoort 30 cc Coebergh Bessenjenever 10 cc Dry Gin 10 cc Witte Vermouth 5 cc Suikerwater 5 cc Citroensap Shaken, overgieten in long drinkglas, opvullen met soda water, garneren met een schijfje citroen en een cocktailkers. ÏM K.N. Bakker, Zandvoort 30 cc Coebergh Bessenjenever 20 cc Vodka 10 cc Citroensap suikerwater Garneren met sinaasappel en marasquin kers. J. Evenwel, Scheveningen 20 cc Coebergh Bessenjenever 20 cc Hoppe Crème de Cacao 10 cc Cognac 10 cc Room Shake Garneren met stukje verse ana nas en aardbei. J. Gijzen, Scheveningen 40 cc Coebergh Bessenjenever 20 cc Cointreau Dunne room Shaken met ijs. Garneren met sinaasappel en kers. C/i J.N.F. van Marrelo, Zandvoort 30 cc Coebergh Bessenjenever 10 cc Hoppe Tripple Sec 5 cc Suikerwater 5 cc Citroensap Frothee shaken, overgieten in cocktailglas, garneren met ana nas en kers. R. Mertens, Valkenburg 30 cc Coebergh Bessenjenever 10 cc Bourbon Whisky Opvullen met Tonic. Garnering: schijf citroen. J. Minnen, Valkenburg 20 cc Coebergh Bessenjenever 15 cc Hoppe Apricot Brandy 15 cc Pisang Ambon Opvullen met Ginger Ale. Garnituur: schijf sinaasappel. r CJ Vh R. Teeuwen, Zandvoort 30 cc Coebergh Bessenjenever 20 cc Hoppe Triple Sec 5 cc Citroensap 100 cc Jus d' Orange Shake met ijs en schenken in longdrinkglas (met wat ijs). Garneren met schijf sinaasap pel en citroen. Serveren met rietjes en stirrer J. Gijzen, Scheveningen 2/3 Coebergh Bessenjenever 1/3 Vodka Een theelepel Cocolopez Frothee shaken Opvullen met Bitter Lemon. Longdrinkglas. Garneren met sinaasappel en kers. 12

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1985 | | pagina 12