RESTAURANT Voorts werd het bestaande zelfbedienings restaurant op de 2e verdieping van het hoofdgebouw uitgebreid met 120 plaatsen, zodat ook hier nu ruimte is voor 240 perso nen. Door middel van schuifwanden kan de totale ruimte worden opgedeeld in klei nere lokalen. Hierbij is nu tevens de moge lijkheid geschapen van een restaurant met bediening. Aansluitend aan de centraal ge legen entreehal op de le verdieping van het hoofdgebouw zijn de instructie- en ver gaderzalen alsmede de lounge en de bar gesitueerd. Vooral de lounge en de bar zijn een veel gebruikt ontmoetingspunt. Het lounge gedeelte is uitgebreid met 46 plaat sen en sluit aan op de biljartzaal met twee biljarts. In de vernieuwde barlokaliteit kan men nu beschikken over zo'n 100 plaatsen. INSTRUCTIE- EN VERGADERZA LEN In de nieuwe instructie/vergadervleugel zijn negen zalen beschikbaar, geschikt voor 12, 24, 28, 60 of 120 personen. De grootste vergaderzaal, die door middel van een schuifwand in twee zalen van 60 plaat sen kan worden gesplitst, kan dienst doen als filmzaal. BEVOORRADING De op de begane grond gesitueerde dienstenruimten zijn vanaf de eigen weg via de expeditietoegang direct bereikbaar. Een dienstlift zorgt voor het interne trans port naar de op de 2e verdieping gelegen keuken en magazijnen. SPORTHOTEL Het bestaande logiesgebouw werd uitge breid met een sporthotel, bestaande uit 55 éénpersoonskamers, 15 vier-persoonska- mers en 3 twee-persoonskamers. Zij zijn alle voorzien van douche en toilet. In het sporthotel-logiesgebouw kunnen nu totaal 240 personen overnachten. De sobere ho telkamers zijn afgestemd op sportmensen. Dat wil zeggen: ruime en extra lange hotel bedden en comfortabel meubilair. 21

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1982 | | pagina 21