matig onderbroken door witte vlakken. Deze zaal is zeer geschikt voor grote recep ties en bijvoorbeeld film- en toneelvoorstel lingen. Vanuit een eigen buffet kan alles ge regeld worden. BOVENVERDIEPING Op de bovenverdieping bevinden zich twee zalen. De kleine Penningzaal, geschikt voor circa 60 personen en de grote Barbe cuezaal voor circa 200 personen. Laatstge noemde zaal beschikt voor de eerste op vang eveneens over een zithoek met een open haard. Hier is een kleine bar gemaakt van waaruit de bediening kan plaatsvinden. De afwerkkeuken achter de bar staat via een lift in verbinding met de grote keuken op de begane grond. Een losse dansvloer maakt het geheel compleet. Ook op de bo venverdieping is veel schoonmetselwerk en hout toegepast. De verlichting speelt in alle ruimten een belangrijke rol. Hierdoor kan bewerkstelligd worden dat elke ruimte zich qua sfeer onderscheidt van de andere. AANVOER De bevoorrading tenslotte heeft een vrije aanvoerlijn, waarmee men de containers in de lift kan rijden en zo over de gehele kel der kan verdelen. 13

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1982 | | pagina 13