Inhoud december 1379 "teken BÏ7 rr Tap en Schap is een tweemaandelijks informatieblad van Heineken Nederland. Redactie: Els Reijnders, Ineke Spoorenberg. Vaste medewerkers: W.J. Hoeben, J. Reppel, M.P.J. van Soest, J. Zellenrath. Redactiecommissie: Mevr. H.D. van den Steenhoven. J.F.B. Houthuys, A. Jansen, D. Marck, J.A. Vleghert. Redactieadres: Postbus 28, 1000 AA Amsterdam. Tel. 020-7021 72, 702264. Bij de voorpagina: Een sfeervolle foto van de blauwe druiven, die voor een speciaal type Italiaanse wijn ingedroogd worden (governo-systeem). De heer Zellenrath neemt u op pagina 20 e. v. mee langs de Italiaanse wijngebieden en vertelt u over dit type wijn en over vele bekende wijnhuizen. Bij de achterpagina: Via een greep uit de mooiste historische ansichtkaarten wenst de redactie u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met dank aan uitgeverij De Spaarnestad. Colofon en inhoud van dit nummer 2 Duncan, Gilbey Matheson 3 Introductie nieuwe hoofdredacteur 3 Hoe Tap en Schap tot stand komt 4 Combia en Radder in nieuwe behuizing 10 Uitbundig kerstmateriaal van Heineken 12 Heineken advertenties in de prijzen Den Uijl. 40 60 Follow-up Paradisi Vakbladadvertenties Royal Club Parlant du vin Voorbeschouwing Horecava '80 Leven in de bouwerij Pepsi-Para-Team B3 in kerstsfeer Horeca onderweg Nieuws allerlei Met ingang van dit nummer is Tap en Schap in 'n nieuw jasje gestoken. De afge lopen maanden is er hard gewerkt om tot een uitvoering te komen, waarin iedereen zich kon vinden. Op pagina 4 kunt u er meer over lezen. Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken u wat meer over de totstandkoming van Tap en Schap te vertellen. De televisiecommercial van Heineken is door de consument uitgeroepen tot de bestgewaardeerde reclamespot van 1979. Het reclamebureau FHV/BBDO reageer de hierop met bijgaande foto. Heineken heeft nog meer onderscheidingen in ont vangst mogen nemen, zie pagina 13. Drankenhandel Erven A. den Uijl in Gor- cum bestond onlangs 60 jaar. Deze feeste lijke gebeurtenis werd nog eens onder streept, doordat de heer Den Uijl 40 jaar daadwerkelijk bij de drankenhandel be trokken was. Op pagina 14 e.v. krijgt u een indruk van de historie van de dranken handel en van de feestelijkheden op de dag zelf. In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op parachutisten om evenementen op te luisteren. Zij trekken publiek en zor gen voor een boeiend spektakel. Hoe dat gebeurt kunt u lezen in het artikel op pagi na 30. In de rubriek Leven in de bouwerij neemt het Heineken Bouwbureau ons mee naar Ridderkerk, waar de heer Punt restaurant St. Joris exploiteert. Van een dorpscafé werd het in de loop der jaren een veelzijdig horecabedrijf. Zie pagina 28 en 29. Onder grote belangstelling opende burge meester J. Drijber van Zwolle op 28 sep tember jl. de 'Nieuwe Wientjes'. Hotel Wientjes is een familiebedrijf dat dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert. Op pagina 32 en 33 leest u er meer over.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1979 | | pagina 2