mm (feutvul ïjttttion Mnb. DE AREïJD ACTIVITEITEN VAN HET HEINEKEN BOUWBUREAU Inlichtingen bij de gewestelijke verkoopkantoren Al sinds het Centraal Station in Den Haag op 27 september 1973 officieel door mr. V. G. M. Marijnen werd ge opend, functioneert dit modernste sta tionscomplex van Nederland als het knooppunt van alle treinverkeer (zowel lokaal als internationaal) van en naar de Hofstad. De entree-pui gezien vanuit de binnenhal. Geschiedenis Gesitueerd aan het Bezuidenhout vormt het een markante scheiding tussen het oude centrum en de nieuwe kantoren- wijk en tevens een imposant aankno pingspunt van de Sprinter en de Schip- hollijn. Dagelijks stromen circa 67.000 reizigers dit station binnen, op weg naar hun be stemmingen. Ook de recente opening van Babyion (een multifunctioneel complex met drugstore, winkels, hotel en kantoren) heeft de reizigersstroom doen toenemen. Restauratie Het spreekt vanzelf dat de restauratie van zo'n station ,,up to date" moet functioneren om de reizigers op hun wenken te kunnen bedienen. Reeds bij het stichten van deze exploi tatie werd door het Heineken Bouwbu reau meegedacht aan indeling en plan ning van keukens, buffetten en restau- Het uithangbord. rants. Deze restauratie, ingericht door Servex B V. en geëxploiteerd door de heer F. A. Slagboom, bestaat uit: O een zelfbedienings-cafetaria annex wachtkamer en automatiek op de begane grond: 0 een restaurant op de eerste verdie ping; een zalencomplex (7 zalen) van circa 500 m2, waarin opgenomen is een luxe bar. Deze bar functioneert in hoofdzaak ten behoeve van de zalen. Ontwikkeling De verdergaande ontwikkeling van dit bedrijf gaf aanleiding tot uitbreiding van de capaciteit van het zelfbedienings restaurant. Dit werd in 1978 gereali seerd, terwijl tevens het interieur werd verbeterd. Beide ingrepen vielen in goede aarde bij het publiek, hetgeen een forse omzetstijging bewerkstellig de.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1979 | | pagina 20