Distributiecentrum Doetinchem B.V.
z&S
mmm
DeC
vincis
n
butie
jmissaris der Koningin in de pro-
slderland verrichtte op 29 mei
ir de officiële opening van Dis-
Itrum Doetinchem B V. aan de
3at in Doetinchem.
t gloednieuwe, 14.000 m2 grote
centrum wordt een omvangrijk pakket
goederen en diensten over het midden
en westen van ons land gedistribueerd.
Ten Have's Groothandel Doetinchem,
één van de vier bij de Kroon levensmid
delenorganisatie aangesloten groothan
delsbedrijven, levert aan zijn afnemers
terzijde met alle mogelijke adviezen en
daadwerkelijke steun om hen letterlijk
„te helpen verkopen". Men heeft hier
voor de beschikking over specialisten op
vak- en bedrijfsgebied, er zijn product
managers en merchandisers die bege
leiding geven op het gebied van in- en
verkoop. Zo kan de afnemer naast een
uitgebreid assortiment artikelen bij Ten
Have dus ook terecht voor allerlei advie
zen op financieel en commercieel ge
bied, reclame en winkelinrichting.
Een aparte afdeling vestigingsontwikke-
De ontwerpers aan het werk in de eigen reclameafdeling.
het volledige levensmiddelenassorti
ment, waaronder kruidenierswaren,
zoetwaren, rookartikelen, aardappelen,
groenten en fruit, vers vlees en vleeswa
ren, kaas en diepvriesprodukten, maar
ook non food en cosmetica.
Maar de activiteiten van dit bedrijf be
perken zich niet tot het leveren van deze
produkten alleen. Men staat de afnemers
ling neemt de aanstaande ondernemer
veel werk uit handen door namens hem
te onderhandelen met gemeentebestu
ren, banken, makelaars en aannemers.
De eigen reclame- en winkelverzor-
gingsdienst helpt mee „het gezicht" van
de winkels te bepalen en op peil te hou
den. Men beschikt zelfs over een eigen
drukkerij.
De Gastronoom B.V.
^hteronderneming Gastronoom
^specialiseerd in levering aan
jinnen de institutionele markt,
Szegd: horecabedrijven en in-
'zoals verpleeg- en ziekenhui-
5ardencentra, internaten enzo-
tfn
Jers|
sf
voort.
Dertien jaar geleden van start gegaan, is
De Gastronoom nu een van de toonaan
gevende bedrijven in deze branche.
Het assortiment, dat tegenwoordig in de
keuken van instellingen wordt verwerkt,
is constant onderhevig aan veranderin
gen door de nieuwe ontwikkelingen van
produkten en de zich wijzigende eetge
woonten. Naast het klassieke menu zijn
er nieuwe elementen in de voeding
waarover men moet kunnen beschikken.
De Gastronoom houdt hiermee rekening
en past haar assortiment regelmatig aan.
Omdat de grootverbruikersmarkt duide
lijk verschilt van de detailhandel heeft
het bedrijf een heel eigen team van spe
cialisten die adviezen kunnen geven
over de inrichting van keukens en het
assortiment produkten. In de kelder van
het distributiecentrum is een permanen
te stand ingericht waar de afnemer met
eigen ogen kan zien wat De Gastronoom
zoal voor hem kan doen en welke pro
dukten geleverd kunnen worden.
De computerafdeling.