HEINEKEN en AMSTEL menu- lichtbakken Drank '^■/TAMSTEL In een verordening van het Bedrijfschap Horeca is wettelijk geregeld, dat in en buiten het horecabedrijf een prijsaandui ding voor dranken en gerechten aanwezig moet zijn. Binnen het bedrijf kan dit geschieden door middel van een prijslijst aan de wand of een prijslijst/menukaart op de tafels. Buiten het bedrijf dient naast de toegangsdeur een prijslijst aanwezig te zijn. Naar de aanwezigheid van deze buiten-prijslijsten heeft de Consumentenbond in 1976 een onderzoek ingesteld, waaruit naar voren gekomen is, dat slechts bij twintig procent van de horecabedrijven deze buiten-prijslijsten aanwezig èn over eenkomstig de voorschriften van de verordening ingevuld wa ren. Teneinde de horecaondernemer gemakkelijk in de gelegen heid te stellen aan de voorschriften te voldoen, is naast de bestaande geplastificeerde prijslijsten een menulichtbak voor de merken Heineken en Amstel ontwikkeld, die zich een voudig laat plaatsen voor het raam of in een kastje aan de buitengevel. De bak is voorzien van verlichting, terwijl er te vens vijftig blanco menukaarten zijn bijgevoegd. Bij de voorpagina: Hoppe heeft een zeer zomerse actie bedacht: de Hoppe barbecue-actie. Op pagina 3 kunt u alle bijzonderhe den hierover vinden. Bij de achterpagina: De Cambri- nuskelder van onze Bossche brou werij heeft onlangs een wel zeer exclusief cadeau ontvangen, de Geinboom. Op pagina 14 en 15 wordt verteld hoe het allemaal tot stand gekomen is. Inhoud Nieuwe menubakken voor Heineken en Amstel 2 Hoppe barbecue-actie; nieuwe tv-commercial De fotograaf" 3 Garvey sherry nu ook voor de Nederlandse horeca; Garvey krachtig via reclame ondersteund 4 Met Heineken het land in 6 B3-spellenactie 9 Opnieuw een daverende Amstel actie 10 Seven-Up activiteiten in 1977 12 Exclusief cadeau voor de Bossche Cambrinuskelder 14 Wereldkampioenschappen schaatsen 16 Nieuws van Van Olffen: Duopak Zwarte Kip advocaat, Bistro wijnen in Cluster-twee 18 Sisi dienblad in vrolijke kleuren 19 Heineken en Amstel Oud Bruin in opmars 20 Beurzen 21 Parlant du vin (6) 22 Gezellige acties van SRV en CO-OP 24 Twintig jaar BRUG! 25 Horeca onderweg 26 Leven in de bouwerij 28 Nieuws allerlei 30 Tap en Schap is een tweemaandelijkse uitgave van Heineken voor de Neder landse markt Redactie: W. J. Bruggeman.(hoofdredacteur), mej. P. A. M. Reijnders,. mej. W A. Unk Vaste medewerkers: R. G. H. Elfrink, W. J. Hoeben, M. P. J. van Soest. Redactiecommissie: mej. H. D. van den Steenhoven, J. F. B. Houthuys, A. C. M. Jonkers, D. Marck, J. A. Vleghert. Redactieadres: Postbus 28, Amsterdam. Tel. 020-702283, 702172, 702264.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1977 | | pagina 2