MET HILTON ROTTERDAM op een culinaire tocht door Amerika Twee eeuwen geleden kregen de Ver enigde Staten van Amerika hun grond wet en werden daarmee een staatkundi ge eenheid. Nu, in 1976, kijken wij terug op tweehonderd jaar geschiedenis van dit mooie grote land. Voor Hilton Rotter dam was dit aanleiding om gedurende 1976 met haar gasten op avontuur te gaan, waar het gaat om eten en drinken. De komende maanden kunnen de Hil- ton-gasten dan ook hun hart ophalen, want wat de food- and beverage- man ager, de heer M.C. Otten, voor speciali- De Amerikaanse ambassadeur tijdens zijn openingstoespraak. Naast hem de heer Of te, lood- and beverage-manager van Hilton Rotterdam. teiten uit Amerika heeft weten te halen, zal vele tongen gaan strelen. Men zal zich op het ene moment in de Great West wanen en op het andere moment in Vir ginia. Op de cocktail-party, die de inleiding betekende tot het culinaire Amerikaanse feest, gaf de Amerikaanse ambassadeur, de heer Kingdon Gould jr., er blijk van de gastronomische bijzonderheden van zijn land goed te kennen. De typische bena mingen van sommige Amerikaanse ge rechten waren vaak aanleiding tot een vrolijke reactie bij de aanwezigen. Na deze woorden ter opening van het Food Festival, die Hilton-directeur de heer R. M. J. Bausch zich niet beter had kunnen wensen, werd, behalve met de verschil lende Amerikaanse gerechten, kennis Vrolijke reacties bij de aanwezigen. Van Hei- neken zijde werd de cocktail-party onder meer bijgewoond door v.l.n.r. de heren H. F. M. Coebergh. gewestelijk verkoopleider ho reca, drs. G. van Schaik, voorzitter divisie Nederland, A. van Son, verkoopleider Neder land (Reuchlinmet zijn echtgenote en C. J. J. van Rijsinge, horeca-consulent gewest Rot terdam. gemaakt of de kennismaking hernieuwd met de Amerikaanse cocktails, die in de komende maanden eveneens bij Hilton centraal zullen staan. De Four Roses Bourbon Whiskey bleek ook hier weer de ideale basis te vormen voor voortreffelijke combinaties. Met recht is Wijnhandel Reuchlin als leve rancier van Four Roses Whiskey daar trots op. 21

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1976 | | pagina 21