Moderne tapapparatuur
Kwaliteit en presentatie
Hadden de twee voorgaande punten
vooral betrekking op de thuismarkt waar
bijna tachtig procent van de frisdranken
wordt afgezet, de horecasector wordt
geenszins vergeten. Deze sector is reeds
vanouds een belangrijke pijler van
Vrumona's afzet. In de horecamarkt
speelt ons bedrijf een toonaangevende
rol, niet in de laatste plaats dankzij het
feit dat het deel uitmaakt van het
Heineken concern. Naast het brengen
van een sterk en breed merkartikelen -
assortiment blijven hier de ontwikke
lingen bij nieuwe bedrijfstypen met hun
eigen wensen in moderne tap- en dis -
pensigapparatuur alle aandacht vragen.
Zeker in deze sector verwacht de handel
alle steun van een groot drankencon
cern in adviezen op allerlei gebied.
Vooral het handhaven van het kwali
teitsaspect verdient hier aandacht nu
meer en meer wordt overgegaan op het
serveren van glazen frisdrank in plaats
van het flesje. Aan de brouwers kunnen
we een goed voorbeeld nemen die reeds
jaren biertapwedstrijden organiseren en
zeer veel research wijden aan het ont
wikkelen van efficiënte apparatuur.
Slecht verzorgde glazen ,fris" in het
horecabedrijf doen schade aan de totale
image van de drank en daarmee aan de
een hoofdrol spelen, die zich niet
hebben laten verleiden tot prijsbeder-
vende acties. Uiteraard hebben de
diverse handelskanalen positief op deze
ontwikkeling ingehaakt, daar ook voor
hen de ontwikkeling van kwaliteitsmerk -
artikelen van vitaal belang is.
Dankzij haar sterke merken verheugt
Vrumona zich dan ook in een constant
groeiend marktaandeel hetgeen thans
reeds boven de twintig procent ligt.
gasten nog steeds de meest geprefe
reerde verpakking.
Goede tapapparatuur kan veelal het ver
meende prijsvoordeel compenseren en
zorgen voor tevreden klanten en een
stijgende omzet.
Om tijdig klaar te zijn voor een verdere
ontwikkeling, hierin bouwde Vrumona
een unieke automatische afvullijn voor
pre- en postmixtanks.
ontwikkeling. In dit verband mag gewe
zen worden op het toenemende uit -
schenken van grote flessen in het hore
cabedrijf. Door het laten staan van half
volle flessen in afwachting van de vol
gende klant, verliest de frisdrank zijn
koolzuur en daarmede zijn frisheid".
Het kleine flesje staat garant voor de
versheid van het produkt, heeft een meer
verzorgde aanblik en is daarom door de
15