a
t
Engels, Rotterdam
De Old John Pub, waar het plafond eveneens met
koperen platen werd bekleed.
men wij een gedeelte van het artikel
hier gaarne over.
,,Een nieuwe loot aan de horeca-boom
van het Engels-concern is The Beef-
Eater, een volslagen Engels (het En
gels van Engeland dan wel) georiën
teerd restaurant, opgericht en ingericht
naar voorbeeld van of ik moet me
sterk vergissen de „carvery" van
het Strand Palace Hotel in Londen.
,,Carvery", grofweg vertaald „snijde-
rij". Hetgeen dan niet wil zeggen (ge
meten aan de prijzen) dat u gesneden
wordt op het monetaire vlak, maar in
de Beef-Eater voert vlees (hoe kan
het ook anders met zo'n naam) de
boventoon en dat vlees mag de bezoe
ker zelf gaan snijden, net zoveel als
hij hebben wil. Rundvlees, kalfsvlees,
lamsvlees, natuurlijk geen biefstuk
van de haas, anders zou de Beef-
Eateraanbieding van 19,75 voor een
voorgerecht, hoofdgerecht (dus vlees
23