a t Engels, Rotterdam De Old John Pub, waar het plafond eveneens met koperen platen werd bekleed. men wij een gedeelte van het artikel hier gaarne over. ,,Een nieuwe loot aan de horeca-boom van het Engels-concern is The Beef- Eater, een volslagen Engels (het En gels van Engeland dan wel) georiën teerd restaurant, opgericht en ingericht naar voorbeeld van of ik moet me sterk vergissen de „carvery" van het Strand Palace Hotel in Londen. ,,Carvery", grofweg vertaald „snijde- rij". Hetgeen dan niet wil zeggen (ge meten aan de prijzen) dat u gesneden wordt op het monetaire vlak, maar in de Beef-Eater voert vlees (hoe kan het ook anders met zo'n naam) de boventoon en dat vlees mag de bezoe ker zelf gaan snijden, net zoveel als hij hebben wil. Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, natuurlijk geen biefstuk van de haas, anders zou de Beef- Eateraanbieding van 19,75 voor een voorgerecht, hoofdgerecht (dus vlees 23

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1974 | | pagina 27