Zithoekje in de Victorian Pub, helemaal in stijl gebracht. een spijzenlift in verbinding staat met de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping werd het petit-restaurant ge situeerd (ongeveer 50 m2) met aansluitend een zaaltje van 40 m2 en een fraai afgewerkte toiletgroep. Op de tweede verdieping bevindt zich een receptiezaal van 100 m2 (met een dansvloertje), die door middel van een vouw wand en dubbele gordijnen te scheiden is in twee ver gaderzalen. De verdiepingen hebben elk een eigen buffet ten behoeve van de drankenuitgifte en werden smaakvol gestoffeerd en ingericht. Dat het geheel in een grote behoefte voorzag, bleek al vlug uit de florerende ex ploitatie en was aanleiding om het aangrenzende pand bij ,,De Vest" te trekken. Tijdens de restauratie en verbouwing werd de capaciteit van de keuken en opslag verdubbeld en de grillbar met 30 m2 uitgebreid. Het café kreeg bij de inrichting een interieur in origineel Victoriaanse stijl. In deze „Victorian Pub", waar naast het Engelse bier (Brewmaster en Tankard) ook Heineken getapt wordt uit Engelse bierpompen, valt vooral de fraaie uitvoering van het koperwerk en de betimmering op. Het petit-restaurant op de eerste verdieping. Het koperwerk aan de bar in de Victorian Pub is een echte blikvanger. (Foto's: Kirsch, Eindhoven)

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1973 | | pagina 25