Hete bliksem varié Macaroni met Gelderse worst Heineken Hrt svttftt HciapkeJ Heineken Heinekoo Hrhwk'Ii Hcmeken Hrl m***! «'Upl li. iti.-I- '11 IdaMH heeft betrekking op de manier waarop de consument wordt benaderd. De huisvrouw, die zich van nature dagelijks moet bezig houden met de vraag: „Wat eten wij vandaag?" is daar door altijd geïnteresseerd in nieuwe eet-ideetjes. Het nieuwe point of sale-materiaal sluit bij dit gegeven aan en begeleidt als het ware die huisvrouw bij haar koop gedrag. Op zichzelf is dat geen nieuwe gedachte, hoewel in ons land dit principe in de bestaande reclame-uitingen nagenoeg nog niet is toegepast. Men richtte zich meer op het verleiden van de klant terwijl nu het begeleiden meer uitgangspunt is. Bij het ontwerpen van ons p.o.s.-materiaal voor deze maand zijn wij dan ook van de produktgerichte benade ring overgestapt op de servicegerichte benadering van deze groep consumenten. Op ons verzoek schreef Molen berg een aantal recepten voor winterschotels die voor iedere keukenprinses smakelijk, niet duur, eenvoudig te bereiden en toch net even anders zijn. Bovendien werd daarbij als voorwaarde gesteld dat alle benodigde ingrediënten door de winkelier in één massale display verwerkt zouden kunnen worden. Een gecombi neerde presentatie van artikelen die bovendien nog in haakt op actuele omstandigheden heeft immers een stevige omzettoename tot gevolg!? De foto's geven u een beeld van de promotionele moge lijkheden. Het lijkt ons voor u de moeite waard om deze nieuwe benadering in uw verkoopgesprekken, weekbe richten of andere communicatiemiddelen met uw afne mers te bespreken. En voor de liefhebbers van winterkost onder onze lezers drukken wij hier de inhoud van de recepten in extenso af. Een nadere kennismaking daarmee aan tafel kunnen wij u warm aanbevelen! 4 ons vetspek 3 pond appelen (half zoet, half zuur) 2 uien 1 kilo aardappelen 1 blik witte bonen kruidnagelpoeder (niet te weinig) Geschilde aardappelen voor driekwart onder water, hierop de geschilde appelen in kwarten (zonder klokhuis) met wat zout 20 minuten koken. Vetspek in dobbelsteentjes uitbraden. Eruit schep pen met wat vet. In de rest van het vet de uien braden. Blik bonen afgieten, uit laten lekken, door de uien mengen. De aardappelen en appelen iets afgieten en door de uien en bonen doen. Stam pen. Kruidnagelpoeder erdoor. Dobbelsteentjes spek weer opwarmen en heet op het bord. 1 theelepeltje piment De uien fruiten in boter, gehakt er los bij, plakjes Gelderse worst en de fijn gesneden paprika, ook de piment. Macaroni koken, afspoelen en er door heen mengen. Op het bord kan er nog wat geraspte kaas over. Zure uitjes en augurkjes zijn er lekker bij. Het p.o.s.-materiaal, dat in vierkleurendruk is uitgevoerd, omvat: mobile raambiljet krattenkaart krattenhangers shopperesters folders met recepten folderzakjes. 1 pond macaroni 1/2 pond gehakt 1 Gelderse worst 1 paprika 2 uien

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Tap en Schap | 1972 | | pagina 13