Ziekteverzuim De ontwikkelingen in het afgelopen jaar maken het wederom noodzakelijk extra aandacht te besteden aan het ziekteverzuim Een overzicht van het ziekteverzuim geeft het volgende beeld te zien: Ziektecijfers produktiesector 1977/1978 Ziekte gemiddelde duur aantal ziekmel percentages per ziektegeval dingen per jaar per 100 man Amsterdam I 15,5 (13,3) 9,1) 13,2 (12,7) 7,2) 291 (262) (329) Amsterdam II 13,1 (10,7) (11,3) 12,8 (12,0) (13,9) 255 (233) 209) Bunnik 16,6 (13,7) (15,1) 16,0 (15,4) (18,0) 272 (236) (217) 's-Hertogenbosch 11,7 (12,0) (10,9) 13,6 (14,9) (12,8) 214 (209) (224) Zoeterwoude 7,4 8,7) 8,7) 11,8 (12,1) (12,3) 191 (184) (185) Gedistilleerd Wijn 10,8(10,2) (9,2) 12,8 (13,3) (12,5) 242 (203) (209) Totaal 12,1 (11,4) (11,0) 13,4 (13,6) (13,2) 234 (218) (222) Ziektecijfers niet-produktie-sectoren (veelal landelijk) 1977/1978 Ziekte gemiddelde duur aantal ziekmel percentages per ziektegeval dingen per jaar per 100 man Horeca bier 6,6% 9,8 89 Overige commercie bier 4,8% 7,8 160 EFI 7,1% 7,5 175 Frisdranken 5,8% 8,2 181 Gedistilleerd Wijn 4,8% 9,4 166 Divisie Internationaal 5,5% 6,7 212 Zoeterwoude 3,1% 5,0 161 Totaal 5,6% (4,8) (5,4) 7,5 159 N B. Tussen haakjes zijn de vergelijkbare cijfers van respectievelijk de boekjaren 1976/1977 en 1975/1976 geplaatst. De landelijke ziektecijfers over dezelfde perioden waren 10,0%, 9,5% en 9,2%. 15

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

Heineken - Sociaal Jaarverslag | 1977 | | pagina 17