0 iw.v.mj.iiiüma HEINEKEN NEDERLAND SUPPLY NIEUWS Nu het voorjaar is, denken we niet meer aan de kou die ons in de wintermaanden vaak parten speelt. Voor de brouwerij is het belangrijk dat de productie altijd door kan gaan, ook als het buiten extreem koud is. De leidingen worden daarom voorzien van tracing. 'S-HERTOGENBOSCH. Tracing is een verwarming die wordt aangebracht onder de isolatie van (bier)leidingen. Tracing zorgt er tijdens vorstperiodes voor dat leidingen niet bevriezen. Een temperatuuropnemer signaleert wan neer de temperatuur onder het vriespunt komt en schakelt de verwarming in. In opdracht van de afdeling Brouwen hebben de firma's Actemium en BIS de pakweg een halve kilometer tracing op de Bossche brouwerij gecontroleerd en geoptimaliseerd. Alle thermostaten zijn nu op een gemakkelijk te bereiken plaats gemonteerd hetgeen de periodieke con troles gemakkelijker maakt. Ook zijn de temperatuuropnemers verplaatst, zodat ze de temperatuur nauwkeuriger meten en de verwarming alleen nog maar inge schakeld wordt als dat echt nodig is. Deze acties leveren tijdens een gemid delde winter een energiebesparing op van 140.000 kWh. Anette van Baal (39) is onlangs benoemd tot Contract Manager Seafreight (een nieuwe functie binnen HNS) in Zoeterwoude. Zij woont nu nog met haar man Michael in Amsterdam, maar binnenkort verhuizen zij naar Amstelveen. Door te antwoorden op vijf vragen, stelt zij zich voor. Exportmanager bij Nestlé, waar babyvoeding en specialistische voeding wordt gemaakt die wereldwijd wordt geëxporteerd. Wilde vroeger worden: Mön res0(//. De temperatuuropnemers van tracing. Martin van Nuus, installatiebeheerder Brouwen/Filtratie Arjan van Lieshout, projectleider Actemium Even voorstellen Anette van Baal Vorige werkgever en functie: Ik kan het me nu niet meer voorstellen, maar: schooljuf. Een heleboel dingen: de zon, op stap met vrienden, goede muziek, een kopje koffie met een krantje op zaterdagochtend, fietsen door de stad. Als ik vrij ben, ga ik het liefst: Eerst sporten (tennis, hockey of hardlopen) en dan genieten van een ter rasje of een etentje met vrienden of familie (waarbij ik zelf koken leuk vind, maar ook graag aanschuif bij anderen thuis of in een restaurant). Wat mogen de Heineken-medewerkers van mij verwachten: Enthousiasme, actie, gezelligheid en een klein beetje ongeduld.

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

HNL - Supply Nieuws | 2011 | | pagina 11