0
iw.v.mj.iiiüma
HEINEKEN NEDERLAND SUPPLY NIEUWS
Nu het voorjaar is, denken we niet meer aan de
kou die ons in de wintermaanden vaak parten
speelt. Voor de brouwerij is het belangrijk dat
de productie altijd door kan gaan, ook als het
buiten extreem koud is. De leidingen worden
daarom voorzien van tracing.
'S-HERTOGENBOSCH. Tracing is
een verwarming die wordt aangebracht
onder de isolatie van (bier)leidingen.
Tracing zorgt er tijdens vorstperiodes
voor dat leidingen niet bevriezen. Een
temperatuuropnemer signaleert wan
neer de temperatuur onder het vriespunt
komt en schakelt de verwarming in.
In opdracht van de afdeling Brouwen
hebben de firma's Actemium en BIS de
pakweg een halve kilometer tracing op
de Bossche brouwerij gecontroleerd en
geoptimaliseerd. Alle thermostaten zijn
nu op een gemakkelijk te bereiken plaats
gemonteerd hetgeen de periodieke con
troles gemakkelijker maakt. Ook zijn de
temperatuuropnemers verplaatst, zodat
ze de temperatuur nauwkeuriger meten
en de verwarming alleen nog maar inge
schakeld wordt als dat echt nodig is.
Deze acties leveren tijdens een gemid
delde winter een energiebesparing op
van 140.000 kWh.
Anette van Baal (39) is onlangs benoemd tot Contract
Manager Seafreight (een nieuwe functie binnen HNS)
in Zoeterwoude. Zij woont nu nog met haar man
Michael in Amsterdam, maar binnenkort verhuizen zij
naar Amstelveen. Door te antwoorden op vijf vragen,
stelt zij zich voor.
Exportmanager bij Nestlé, waar babyvoeding en specialistische
voeding wordt gemaakt die wereldwijd wordt geëxporteerd.
Wilde vroeger worden:
Mön res0(//.
De temperatuuropnemers van tracing.
Martin van Nuus, installatiebeheerder
Brouwen/Filtratie
Arjan van Lieshout, projectleider Actemium
Even voorstellen
Anette van Baal
Vorige werkgever en functie:
Ik kan het me nu niet meer voorstellen, maar: schooljuf.
Een heleboel dingen: de zon, op stap met vrienden, goede muziek, een
kopje koffie met een krantje op zaterdagochtend, fietsen door de stad.
Als ik vrij ben, ga ik het liefst:
Eerst sporten (tennis, hockey of hardlopen) en dan genieten van een ter
rasje of een etentje met vrienden of familie (waarbij ik zelf koken leuk
vind, maar ook graag aanschuif bij anderen thuis of in een restaurant).
Wat mogen de Heineken-medewerkers van mij verwachten:
Enthousiasme, actie, gezelligheid en een klein beetje ongeduld.