Wieckse Witte _a/
en Wieckse Rosé 0.0/o
J
UJieckse
HEINEKEN NEDERLAND SUPPLY NIEUWS
Op de Bossche brouwerij zijn de
eerste batches Wieckse Witte 0.0%
en Wieckse Rosé 0.0% afgevuld.
Opdrachtgever Marketing
Nederland en de product
ontwikkelaars van R&l (Group
Supply Chain) waren uiterst
tevreden over het resultaat.
Wieckse Witte kennen we als een heerlijk witbier met een friszure smaak. Wieckse Rosé
kennen we als een zacht en fruitig rosébier met een friszoete afdronk. Beide soorten
komen nu ook op de markt met 0.0% alcohol. De productie van beide nieuwe varianten
is een waar huzarenstukje geworden volgens Clara Wagtendonk, projectmanager New
Product Introductions. Clara: "In korte tijd hebben we met een heel team iets heel
moois neergezet. Dat we nu met beide producten op de markt komen, kan gezien
worden als het resultaat van de gezamenlijke inspanning van het projectteam
's-Hertogenbosch en de staf in Zoeterwoude. Bij elkaar zijn niet minder dan 24 collega's
bij het project betrokken geweest, met daarnaast nog behoorlijk wat mensen als
achtervang. We hebben in een extreem korte periode resultaat moeten boeken."
Een foto van een deel van het projectteam Wieckse 0.0% vind je op de voorpagina. Niet op de foto staan: Toine van den Heuvel, Patrick van Delft,
Louis Schönhage en de betrokken stafleden uit Zoeterwoude: Dirk Dirkzwager. Mieke Groos, Maartje van Agt, Sophia Zuurbier, Stefano Caravello,
René Koppers, Rinus Blijleven, Martin Berghout, Nico de Jong, Ruud van Oost en Roeland Blankespoor.
^erken^
UJieckse
ilflilieckse
0% VOL
•■-COHOLVmj
r'ÏÏW Q&atV
t»,^coholv