Wieckse Witte _a/ en Wieckse Rosé 0.0/o J UJieckse HEINEKEN NEDERLAND SUPPLY NIEUWS Op de Bossche brouwerij zijn de eerste batches Wieckse Witte 0.0% en Wieckse Rosé 0.0% afgevuld. Opdrachtgever Marketing Nederland en de product ontwikkelaars van R&l (Group Supply Chain) waren uiterst tevreden over het resultaat. Wieckse Witte kennen we als een heerlijk witbier met een friszure smaak. Wieckse Rosé kennen we als een zacht en fruitig rosébier met een friszoete afdronk. Beide soorten komen nu ook op de markt met 0.0% alcohol. De productie van beide nieuwe varianten is een waar huzarenstukje geworden volgens Clara Wagtendonk, projectmanager New Product Introductions. Clara: "In korte tijd hebben we met een heel team iets heel moois neergezet. Dat we nu met beide producten op de markt komen, kan gezien worden als het resultaat van de gezamenlijke inspanning van het projectteam 's-Hertogenbosch en de staf in Zoeterwoude. Bij elkaar zijn niet minder dan 24 collega's bij het project betrokken geweest, met daarnaast nog behoorlijk wat mensen als achtervang. We hebben in een extreem korte periode resultaat moeten boeken." Een foto van een deel van het projectteam Wieckse 0.0% vind je op de voorpagina. Niet op de foto staan: Toine van den Heuvel, Patrick van Delft, Louis Schönhage en de betrokken stafleden uit Zoeterwoude: Dirk Dirkzwager. Mieke Groos, Maartje van Agt, Sophia Zuurbier, Stefano Caravello, René Koppers, Rinus Blijleven, Martin Berghout, Nico de Jong, Ruud van Oost en Roeland Blankespoor. ^erken^ UJieckse ilflilieckse 0% VOL •■-COHOLVmj r'ÏÏW Q&atV t»,^coholv

Jaarverslagen en Personeelsbladen Heineken

HNL - Supply Nieuws | 2011 | | pagina 6