Alles op orde hebben om
het perfecte product op
het afgesproken moment
te kunnen leveren, is
tegenwoordig topsport
voor de brouwerijen.
Brewery Directors
Pieter van der Meulen en
Martin Pozsgay over de
hedendaagse uitdagingen.
VOORUITGANG BOEKEN
KLANT
CENTR
STELLE
TOPSP
nze klanten optimaal beleveren is be
langrijkvoor HNS," aldus Pieter van der
Meulen. "Als brouwerijen moeten wij de produc
ten aanleveren zoals de klant dat wenst en op het
geplande tijdstip. Op tijd, volledig en van de juiste
kwaliteit. Dat vereist een optimale End2End
samenwerking."
Martin Pozsgay: "Tijdens de Leadershipdag werd
het concept End2End breed geïntroduceerd bij
het management. Elet heeft als hoogste doel de
klant centraal stellen in alles wat we doen in de
Supply Chain. Van de brouwerijen wordt daarbij
een optimale productbeschikbaarheid verwacht.
Veel verschillende factoren leiden tot een suc
cesvolle productbeschikbaarheidsscore, binnen
en buiten EIEINEKEN. Zo hebben we bijvoorbeeld
ook leveranciers nodig die op een goede manier
goede materialen aanleveren om verstoringen op
de productielijnen te voorkomen. Op dat gebied
wordt intensief samengewerkt. Voor ons is pro
ductbeschikbaarheid een indicatie hoe goed wij
onze processen als brouwerij op orde hebben."
"Een optimale productbeschikbaarheid vereist
optimale samenwerking tussen leveranciers,
brouwerij en CS&L," reageert Pieter. "Als brou
werij ben je continu bezig om steeds beter aan te
sluiten op de eisen en wensen van de klanten. En
dat terwijl de wereld om ons heen verandert, en
28 heineken NL magazine download nu de app-versie van hnl magazine